18. feb. 2016

HJEMMELAGDE RUNDSTYKKER, OG 4 STING TIL CHRIS

Grønnsaksbjørn= Care Bear
I dag måtte jeg hjem etter å ha kjørt Jonas på skolen, for Jørgen holdt på å forurense lufta noe veldig, og trengte akutt bleieskift. Ventet litt før vi gikk, og godt var det, for han var tydeligvis ikke ferdig. Vi kom oss ned i barnehagen før samlinga begynte. Jeg måtte rett hjem i dag, for måtte få stelt meg litt, og se om jeg fant noe annet enn joggebukse, siden jeg skulle litt over alt i dag. Møtte Caroline på utsiden av rådhuset, hadde oss en kjapp tur innom Bilexstra, før vi hentet ut noen medisiner til Caroline. Ho var kjempe trøtt etter to slitsomme dager, så ho så ut som om ho gikk i søvne. De som vet hva ho har gjort de to siste dagene tenker kanskje at det ikke er slitsomt å gå til psykolog ene dagen, og på noen timers møte dagen etter, men når man ikke er helt frisk, kan ofte legebesøk, og møter være mere slitsomt enn å jobbe en hel dag eller to. 

Jonas baker rundstykker
Jeg rakk så vidt hjem før jeg måtte avgårde for å hente Jonas som hadde kort-dag på skolen, og var ferdig 12.25. Det er lenge siden Jonas og jeg har hatt en tur på kaffe` så i dag bestemte vi oss for at det skulle vi i dag. Det er koselig å ha Jonas sånn litt for meg selv, og gøy å få prate med han uten at noen skjermer, eller andre avbryter. 

Etterpå kjørte vi hjem, og gjorde litt lekser, før han lagde deigen til rundstykkene. De har i lekse til fredag å lage en eller annen form for gjærbakst hjemme. Syntes det er rart å ha en sånn lekse, men heldigvis for Jonas har jeg tid, og anledning til å hjelpe til hvis han trengte det. Han var kjempe flink, og fulgte oppskriften nøye. Han valgte grove rundstykker, noe han er veldig glad i.  

Jakop og Jørgen hadde hatt en fin dag i barnehagen. Jørgen sover ikke mye der, fordelen er at han får mye ute-tid. Vi fikk lagt han med en gang vi kom hjem. Hadde håpet han ville sovne tidligere i går kveld, men der tok vi feil, men han sov bedre i natt. 
Tore kom opp en tur i går kveld når Jeg og Jonas rullet ut, og stekte rundstykkene. Han og Jon skulle se på Fjordens Cowboys. Rett før rundstykkene var ferdig kom Chris og Caroline opp en tur. De ville smake på rundstykkene til Jonas. Nå har jeg funnet ut at Chris får forbud mot skarpe kniver, og rasper. I høst kuttet han seg mellom tommel og pekefinger, for snart en måned siden, raspet han tre stor hakk i tommelen da han skulle raspe ost, og i går gjorde han det igjen. Han skulle dele ett rundstykke i to, og tok like godt å kuttet tommelen samtidig. Det var et godt kutt, og på grunn av dybde og bredde på såret ringte han legevakten, som ville ha han inn. Det ble 4 sting, så heretter blir det kun smørekniv på han. Etterpå var det sengetid, og sov ganske godt helt til jeg ble vekket av at Jakop skrek noe veldig i stua, men det får du lese om i neste innlegg.

Ingen kommentarer: