13. feb. 2016

Fredag, vann vokser oppover, og helg

Jonas gledet seg så til å gå på skolen i dag, men etter ett par turer på badet i natt, og etter han prøvde en tørr kjeks i dag tidlig, fant vi ut at det ble hjemme dag i dag også. Han har blitt bedre i løpet av dagen, og da vi byttet fra Cola til blåbærsaft, gav gulpinga seg også, etterpå har det bare blitt bedre. I takt med stigende form, økte også rastløsheten. Han hadde gledet seg til  gå på skolen i dag, og ble skuffet da han skjønte at han ikke klarte å late som han var blitt frisk. Nå har han helgen til å komme seg helt på, og klar for en ny uke på skolen på mandag. Han håper å få besøkt noen kamerater i helgen, men vi får se ann formen.

Jakop ble med Caspar hjem fra barnehagen i dag, så da var det bare Jørgen jeg fikk med hjem. Normalt sitter Jakop å snakker og forteller mens Jørgen prater i munnen på han. Når Jørgen er alene i bilen som i dag, er han helt stille. Kommer ikke en lyd selv om jeg snakker til han. Det er da man skjønner at han kun snakker for å få oppmerksomhet. 


Tidlig i dag
I kveld
I dag tidlig oppdaget jeg noe rart på plenen. Vi har en boks som har stått opp ned på plenen i flere uker, og samlet vann. Da jeg skulle opp med noe mat til hønene, så jeg dette. Vet ikke hva jeg skal kalle det.Ikke henger det noe over som kan dryppe ned, og ikke smeltet det i sola når det var varmegrader. Den er like stor nå som den var i dag tidlig. Vi kan ikke finne noen forklaring. Ikke er det guttene. Jonas har vært syk, og den kom i løpet av natta. Ikke skjønner vi hvordan noen kan lage det heller. Den er mer eller mindre trekantet, og like tykk hele veien, og den står på skrå. Merkelig.


Jonas lagde en liten, koselig hytte som han og Jørgen lekte i, og rundt Han rev den når han skulle legge seg fordi han hadde brukt dyna. Han skal bygge ny i morgen for han skal sitte i den å lese litt. Han har noe lese lekse til leseprosjektet å ta igjen, og en av oppgavene er å lese i en hytte på rommet.
Til en forandring fikk Jakop og Jonas beskjed om å gå på badet sammen for å pusse tennene. Ingen av de ville, så de forsvant under kjøkkenbordet. De forsvant til slutt inn, etter at Jakop prøvde å overtale oss til å tro at de hadde pusset tennene, og Jonas prøvde å få han med inn fordi de ikke hadde det. Det ble bare kaos, og et vått bad, så Jakop måtte sitte i stua mens Jonas gjorde seg ferdig.

Caroline og Chris var oppe først en tur i 8 tiden, så kjørte ned til Anne Marit for oss, for å hente Jakop. Etterpå kjørte de Natalie til Kvinesdal, før de kom opp igjen. Caroline tok noen brødskiver, men endte opp med å måtte dele med Jørgen. Chris var så lur at han ventet til guttene var i seng, men jeg syntes han spiste så sent siden Natalie stod å ventet på å bli hentet, så jeg hjalp han litt. Det var god toast. Nå har de reist, og jeg kjenner jeg begynner å bli klar for senga.

Ingen kommentarer: