3. feb. 2016

Rolig tirsdag, og onsdag

Det er ikke så mye å si om de siste to dagene. Natt til i går hostet Jakop mer, eller mindre hele natta. Hørte ikke noe til at han var oppe å gikk, så han sov nok. Jonas våknet med feber, så jeg valgte å holde alle tre hjemme. Jonas brukte dagen på å sove, prøvde å spise, fikk gjort lekser, og sett litt på tv. Jakop, og Jørgen var jo ikke slappe, så der var det full fart. 

Jakop fant ut at han skulle fekte litt med Jørgen, noe han som regel angrer litt på etterpå siden Jørgen bare slår, hardt. Han tenker ikke på hvor hardt han slår, bare hvor høyt de roper når han treffer. Men han kan slå, før han ser på Jakop, og rister hodet. Er ikke tvil om at han vet hva som er lov, eller ikke. 
Jeg sovna på sofaen før 18.00, og våkna ikke før midnatt, så jeg regner med at det var en rolig kveld. Fikk hengt opp litt tøy, før jeg gikk å la meg.

I dag har det vært en ganske rolig dag. Til en forandring hadde vi veldig god tid. Alle ferdig kledd, niste smurt. Jakop, og Jørgen hadde fått spist frokost. Jonas sa han følte seg litt rar i kroppen, så vi målte feberen, men den var fin. Han skulle bare hive i seg en skive, så var vi klare til å gå. Jeg var på vei ut for å starte bilen da Jonas tok den første biten. Var ikke vanskelig å se at noe var galt. Han ble helt stiv i blikket, og blek, og så løp han ut på badet å spydde. han kom inn igjen. Snart klar, sa han, og tok ny bit. Det samme igjen, og igjen. Til slutt sa jeg han fikk gå å legge seg igjen, mens jeg kjørte Jakop, og Jørgen til barnehagen. Jonas fikk i seg litt kjeks på formiddagen, selv om noe kom opp igjen. I 15 tiden, prøvde han seg på en brødskive før vi gjorde lekser. Brødskiven truet med å komme opp igjen, men til slutt holdt den seg i magen. Til middag hadde vi gryterett, mens Jonas hadde kjøttdeig, og ris. Det mye latter, og tull ved middagsbordet i dag, og det endte med at Jonas, og Jon måtte gå ut av kjøkkenet for at Jakop skulle ha sjanse til å klare å drikke. Litt kaos, men bedre det, enn kjefting, og kritisering. 


Caroline nesten ett år
Caroline, og Chris var oppe en tur i kveld. Alle tre guttene blir nesten elektriske når Chris kommer for tiden. Så det ble litt krig på rommet til Jonas, og ballspill i gangen, før vi måtte be de roe seg. Fikk jaget Jakop i seng rett før 20.00. Prøvde å legge Jørgen i 20.30 tiden, men etter å ha ligget å snakket en stund, gikk det over til skriking. Etter en liten stund, da vi skjønte han ikke ville gi seg, tok Jon han opp. Gi han 10-15 minutt på fanget, så er det bare å legge han igjen. Jørgen er litt bestemt når det gjelder hvem som er best av mamma, og pappa. På dagtid er det mamma, og på kveldstid, og natt er det pappa som er best. Jeg får nesten ikke lov til å se på han en gang. Jonas tok seg en lang god dusj før han la seg. Det var visst deilig å dusje av seg litt feber, og spysjuke. Tore, og Jørn var oppe i stad for å se på Fjorden Cowboys, noe som er litt gøy å se på.
Nå er det straks tid for senga.
Blogges

Ingen kommentarer: