21. feb. 2016

Jonas syk, igjen, og avslappet lørdag

Caroline shoutout på blogg.no
 Fredag startet med at Jonas var blitt smittet av Jakop, og igjen fått omgangssyken. Igjen. Han var så lei seg, samtidig litt sint. De siste dagene har formen vært på topp, og han hadde gledet seg til å gi læreren rundstykket han hadde laget. Jonas lurte på om jeg kunne levere det på skolen for han, og selvfølgelig kunne jeg det. Sendte melding til læreren om at han var syk, og avtalte når jeg skulle komme ned med det. De gledet seg til å smake. for de hadde sett bilde på morgenen og syntes det så så godt ut. Jakop ble hjemme siden han ikke var helt frisk. Jon var også hjemme siden vi hadde to syke gutter, og jeg måtte avgårde en tur. 


Når jeg kjørte Jørgen i barnehagen, tok vi en tur innom Spar Kjøp. Der fikk jeg gode vinter sko, og tynnforet vindjakke til Jørgen.  Etter å ha levert Jørgen i barnehagen, gikk jeg for å bytte jakka jeg kjøpte dagen før siden den var for stor. Etterpå var jeg på skolen for å levere rundstykket til Jonas. På formiddagen gjorde jeg litt forskjellig. Hentet Jørgen 15.30, og etter å ha vært hjemme litt, begynte han å bli trøtt så vi la han litt. Han hadde ikke store planer om å sove, så etter en stund med babling, sutring, og til slutt skriking. Han fikk i alle fall hvilt litt.


Ikke så veldig trøtt
Tøtt mamma, og trøtt liten gutt
Det ble en rolig, men også aktiv kveld. Chris og Caroline var oppe en tur. Jørgen var sutrete, så Chris fant ett par hodetelefoner med radio, og satte på Jørgen, og da var han super glad. Han fikk holde på en stund før han måtte legge seg. Han elsket det.snurret rundt, bablet og danset. Han ble ikke glad da han måtte gi fra seg hodetelefonene, er det over leggetid, så er det absolutt leggetid. Jørgen våknet etter en stund å var ganske våken. Satt i ro i sofaen en stund, og han gav seg til slutt. Pappagutt som han er på kvelden var det Jon som måtte bære han i seng.


Lørdagen gikk stille og rolig for seg. Jon var en tur ved sjøen, fylte luft i dekkene på begge bilene. Han bar ved, og fyrte i peisen. Han vasket tøy, og støvsugde. En flink og effektiv mann jeg har. Jonas og jeg var avgårde å handlet mat, og lørdagsgodt. Etterpå var det hjem, og dille litt, og se ferdig ett tv-program. Caroline, og Chris kom opp en tur og viste kamerastativet Chris har fått. Må si jeg er litt misunnelig på filmkamera og stativet de har. De gikk etter en liten stund, men kom opp senere for å spise taco. Skal jeg være ærlig var i går en "slenge bena på bordet" dag for meg. Satser på at at det blir en mer aktiv dag i dag. Alle tre guttene la seg fint i går, og av det jeg vet var Jon å ga Jørgen smokken bare ett par ganger, og han sov til nesten 08. 

Ingen kommentarer: