24. jan. 2016

Tåke, småregn, og slaps.

I dag når vi våknet, var det mildt og tåkete. Snøen har blitt tung, og dermed blir det ikke mye jeg klarer å få vekk av gangen. Snøen på taket smelter av varmen i huset, og danner lange istapper som henger ned fra takrennene. Egentlig ganske fint, og fascinerende, men de smelter jo fordi minus gradene ikke er her lenger, noe jeg syntes er trist. Håper det snart kommer en ny periode med kulde, og snø så vi kan få en lang vinter i år. 

Guttene har vært inne i dag, for det har ikke fristet mye å være ute med det været, og føret som er i dag. De har holdt på som vanlig. Holdt på med PC, og iPad. Sett litt på TV, og kranglet om kanaler, lekt, og kranglet om hva de skal leke, så de har endt opp med å leke på hvert sitt rom. Ikke ofte Jakop er så lenge på rommet sitt av gangen, men i dag har han vært flink. Begynner vel å bli lei av å mase på Jonas.Jon har jobbet overtid i dag, og måtte måke båten når han var ferdig, så han var ikke hjemme før ca 16.30. Jonas og jeg var å handlet i ettermiddag, når Jon hadde kommet hjem.

Vi brukte skanneren, så vi skanner maten selv, og slipper å legge alt opp på båndet i kassa. I dag ble det kontroll. De skanner noen varer, og er det noe som ikke stemmer, blir det til at man må legge alt opp så de kan skanne, og se hva som eventuelt ikke stemmer. Er faktisk glad det ble kontroll, for det var en vare jeg ikke hadde fått tatt, og hadde jeg oppdaget det hjemme, hadde jeg fått veldig dårlig samvittighet, og sikkert kjørt ned igjen for å si ifra. Jonas holdt på å "dø", av flere grunner. Ikke fikk han liv til å kjøpe en liten pakke med lego, så han ville fort hjem, og så ble det ekstra venting på kontrollen. Hadde ventet at han skulle bli sur, og sint, men han beholdt humøret, så det var utrolig fint. 

I kveld koste vi oss med god mat. Lenge siden det bare var oss 5. Vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men var pita, kjøtt med burritos saus, salat, agurk, tomat, mais, rømme, taco saus, ost, og skinkebiter.
Nå er det tid for senga, og satse på litt søvn før morgendagen.
Blogges

Ingen kommentarer: