24. jan. 2016

Søndag

I dag når jeg skulle stå opp fikk jeg besøk i senga. Jon var allerede gått på jobb. Jeg våknet av at Jørgen begynte å bevege på seg, og før jeg fikk stått opp, kom Jakop, og Jonas opp. Jonas tok med seg Jørgen, og så kom de opp i senga. Der koste de, og hoppet med Jørgen, noe han syntes er kjempe gøy. Ganske voldsom måte å våkne på, men veldig koselig. 

Denne søndagen har vært en kjedelig inne dag. Mildt, slaps, og småregn. Guttene har ikke vært enige om legoen, så i dag fikk jeg nok. Alt av lego som er Jakop sitt, skulle ut av rommet til Jonas, og inn på Jakop sitt rom. Er mange oppdelte figurer, så litt å sette sammen så Jakop får sine. Vi fikk jo satt sammen noen, men har fortsatt endel igjen. Jeg har i alle fall fått vasket litt dører, dørkarmer, og noen vegger i dag, så litt har jeg i alle fall fått gjort.

Jørgen prøver å gå i Jakop sine sko 
Vi har nå funnet ut av at Jørgen tåler vær-skifte like lite som meg, og har endt opp syk. Igjen. Han har vært feber fri, og aktiv som før, men nå i kveld kom feberen. Målte rett før han skulle legge seg, og da var det 38,6 grader, så da ble det parasett. 
I dag lagde jeg pølsegryta mi for første gang på lenge. Så lenge siden at jeg faktisk var litt usikker på hva jeg pleier å ha i, men fikk nok alt med meg, for det smakte like godt som det pleide. Caroline og Chris var oppe en tur i ettermiddag. Jørgen, og Caroline koste seg med musikk, og Jørgen danset. Chris tok seg en liten krig med Jonas, og Jakop inne på rommet. Chris hadde det tydeligvis veldig gøy, for Caroline hadde litt problemer med å få han med hjem. Ellers har vi hatt besøk av Tore, og Jørn i dag. 
Nå er det snart tid for senga. Er ikke godt å si hvor mye søvn det blir i natt. Natt til i dag hadde han antydning til krupp-anfall, så blir det det samme i natt, blir det endel våken-tid.
Blogges

Ingen kommentarer: