26. jan. 2016

Sjuklingene

 Ja, ja, så ble det to syke barn hjemme i går. Jørgen med sin halsbetennelse, eller hva det er som har satt seg i halsen, og brystet, og litt feber. Jonas med hodepine, og kvalme. Det ble minimalt med TV, mobil, iPad, eller PC. Får nok ta å bestille time hos lege siden det ikke er første gangen. Jakop var frisk, og rask så han ble kjørt i barnehagen. 
Det ble en stille og rolig formiddag. Jonas klarte ikke å få i seg mat, og var ganske slapp. Jørgen spiste veldig lite han også, men fikk i alle fall i han godt med drikke. Rett før 11 la jeg Jørgen, og Jonas gikk fra å ligge på sofaen, til å sjangle inn i senga, og der sovnet han. Fikk gjort litt husvask, og klesvask før jeg la meg på sofaen i 13 tiden for å slappe av litt, og da sovnet jeg. 


Vi våknet alle sammen litt før 14, og da var Jonas litt bedre i hodet, og magen, så han prøvde seg på litt mat, og nå gikk det greit. Jørgen spiste ikke så veldig mye, men fikk i seg godt med drikke. Vi snakket litt sammen, og Jonas lekte litt med Jørgen, frem til jeg skulle hente Jakop i barnehagen. Drøyde så lenge som mulig, så jeg slapp å ta med Jørgen siden jeg skulle på butikken. 


Satte han i lekegrinda, og ett par minutter etter jeg hadde kjørt kom Jon hjem fra jobb. Det ble vanlig arbeidsdag på han i går, noe som sikkert var deilig, selv om han måtte ned til båten å sjekke den for snø, og slaps.
På ettermiddagen kviknet Jonas til, så når Chris kom opp en tur for å spyle av bilen sin, sendte vi Jonas ut så han fikk noe frisk luft, og bevegd seg. Han var bokstavelig talt dryppende våt da han kom inn igjen, men sånn går det når man ypper med en som står med hageslange. Chris kjørte hjem igjen, når Caroline hadde lagd mat, men de kom opp igjen senere på kvelden. 

Jakop var veldig sliten i går, så både han, og Jonas la seg mye tidligere enn vanlig. Ikke det at de sovnet noe tidligere av den grunn. Vi forsøkte å legge Jørgen litt tidlig i går, og endte opp med en gutt som var sur, og sutret mer eller mindre i hele natt. Ikke særlig greit, men da får vi bare legge han senere i dag. 

Vi så et nytt program på tv i går. Åsted Norge. Interessant program, men mest var det vel for å se hvor mye de hadde med fra narkosaken i Lyngdal, men det var ikke mye. Helt utrolig hvor omfattende saken er, men håper de får tatt alle involverte. Vi får bare følge med litt, så finner vi nok ut hva som skjer.
Tid for mat, så nå sier jeg: Blogges

Ingen kommentarer: