4. jan. 2016

ROMJUL 2015


Lørdag 2. juledag kjørte jeg Bente og Alexander til Kristiansand, og toget. De måtte dessverre reise hjem. Synd de ikke kunne bli lenger, men det var utrolig koselig de dagene de var her. Senere på dagen var vi ho Abelone og Samal på skaldyrsmiddag. 

Hummer, krabber, og reker stod på bordet sammen med annet tilbehør. Litt ribbe, og annen julemat var også der. Hilde og Ulf var også kommet en tur. Var en god middag, og etter en stund var det dessert. Søndagen kom det endelig litt snø, heldigvis så mye at vi kunne ut å kose i snøen, og ake litt. Jørgen var med ut en tur og fikk akt litt i sitt lille akebrett. Så ut som om han ikke fikk bestemt eg for om han likte det, eller ikke. 

Da guttene hadde en pause i akinga, fikk Jørgen være med de å leke litt i snøen, og det var tydelig at dette var noe han likte, og da vi skulle ta han inn, protesterte han. Det viktigste er at guttene, og vi koste oss. Snøen lå ikke mange dagene, men det var herlig de dagene det varte. Jørgen fikk halsbetennelse, og litt ørebetennelse på det ene øre, så han endte på penecelin. Lille nyttårs aften var vi hos legen, og da var han så gåen, at han ikke klarte å krabbe over sofaen uten å ta hvilepause halvveis. Men dagen etter var han bedre, så da kunne han være med å feire nyttår.

Blogges

Ingen kommentarer: