23. jan. 2016

MILDT

I dag kom mildværet. Isteden for -18 grader, var det bare -2 grader. Fikk kjørt Jonas på skolen, og da jeg kom hjem, og skylle smøre niste klarte jeg selvfølgelig å kutte meg i lillefingeren. Det blødde faktisk ganske så mye, at de to skivene jeg nesten var ferdig med måtte kastes. Plaster som passet fant jeg selvfølgelig ikke, så da ble det til at jeg måtte bruke papir. Jørgen fant ut av at han skulle bæsje, og da ble det bleieskift med papir rundt fingere. Det er i utgangspunktet vanskelig å skifte bleie på han når han må ligge, og kan si at papiret absolutt ikke gjorde saken bedre.
Etterhvert kom vi oss avgårde, og stoppet en tur på joker for å kjøpe yoghurt. Da jeg spurte etter plaster kom ho like godt bort å gav meg et plaster, og satte det på. Servise kaller man det. Vi kom i barnehagen rett før samlingen startet. Typisk å komme så sent når vi egentlig hadde god tid, men ble forsinket av den teite fingeren. Jeg skulle egentlig ha gått tur med Tore i dag, men måtte avlyse fordi forkjølelsen hadde tatt meg, hodepine, og leddene i kroppen hovnet opp, og dermed store smerter. Ikke helt min dag i dag. Caroline og Chris var en tur innom for Chris ville få filmet litt kjøring på jordene, som han legger ut på YouTube.
Jakop var med en kamerat hjem fra barnehagen i dag, noe han syntes er veldig gøy. Ellers har det vært en rolig dag.
Blogges

Ingen kommentarer: