30. jan. 2016

Litt storm

Dagen i går begynte som alle andre, bortsett fra at jeg måtte pakke ekstra klær til Jakop. Han skulle på overnatting hos en venn når barnehagen var ferdig. Han gleda seg super mye så han hadde nesten ikke sovet, og dermed ble han liggende på sofaen å sløve. Helt til jeg sa han ikke kunne overnattingen noe sted hvis han bare skulle ligge å dra seg. Da ble det fart på han, og det tok ikke mange minuttene før han var ferdig påkledd. Når jeg kom i barnehagen for å hente Jørgen, var de nesten i ekstase, og kunne nesten ikke vente til de ble hentet. Jonas skulle være med en kamerat hjem fra skolen, så han ble kjempe glad da jeg hentet de på skolen, og hadde med pc`n hans.


Det blåste godt i går, og jeg måtte ha meg en tur ut på formiddagen å hente inn litt akebrett, flytte på hagemøbler. Presenningen vi har over bål-panna var festet i den ene stangen til trampolinen, og holdt på å dra med seg alle stengene. Endte med at jeg måtte klippe av presenningen, og feste en løs jernstang, men det gikk greit. 
Det var veldig stille hjemme på ettermiddagen med begge de store guttene avgårde. Jørgen bråker jo han også, men da merket jeg hvor mye bråk det egentlig er med tre, men er koselig med lyd rundt meg. Jonas hentet vi 20.00, men han rigget seg til på kjøkkenet med mat, og iPad. 
En rolig, men forblåst dag.

Ingen kommentarer: