31. jan. 2016

Jentetur, og shopping

En som koser seg i stort badekar
I dag fikk endelig Caroline, og jeg jenteturen vår. Er vel snart 3 år siden vi har vært å shoppet bare oss to. Jonas koste seg alene hjemme, og nøt stillheten, og det å slippe å høre skravlingen til Jakop, og Jørgen. Jørgen skulle på besøk der hvor Jakop var, så han kjørte jeg ned før jeg hentet Caroline. 


Det var utrolig rart å ikke ha med noen barn, men veldig deilig også. Tror det er lenge siden Caroline, og jeg har vimset så mye på Sørlandssenteret, men vi fikk det vi skulle, nemlig klær til Jakop, og noen topper/trenings topper til Caroline. Det første vi gjorde var å ta oss litt mat på Peppes. Har blitt en vane at det er det første vi gjør når vi kommer dit. Jakop trengte både bukser, tynne gensere, og tykke gensere/hettejakke, og da er det greit når det er salg på butikkene, og at jeg fikk ekstra avslag på noen tilbud, på flere butikker.Vi var inn å ut av Cubus, KappAhl, H&M, og Lindex så mange ganger, at jeg til slutt ikke helt fikk med meg hvilken butikk vi var på. Vi var innom ett par andre butikker også, men fant ingenting av interesse. I en av butikkene vi vimsa ut, og inn av, tror det var Cubus, fant uheldigvis Caroline sminkereolene. "Skal bare kikke i full fart", sa ho, men det gikk som vanlig. Caroline + sminke hyller = lang tid. I alle fall for meg som ikke er så interessert i sminke, og ikke kan jeg så mye om det heller.


Da vi var ferdige på senteret, kjørte vi videre til IKEA. Det første vi gjorde, var å spise litt mat. Jada, her også. I utgangspunktet bare for å se, og Caroline skulle ha et duft lys, men før vi kjørte fra senteret fikk jeg forhandlet meg frem til at vi skulle spandere på oss et nytt kjøkken / spisebord. Blir det første vi har kjøpt nytt. Skal sette det opp i morgen, og gleder meg til å se det. Er trehvitt, men de hadde bare hvitt i utstillingen. Vi har et lite kjøkken, og sliter med å få plass til stoler rundt bordet.To av stolene står trykket inn mellom vegg, og bordet vi har nå. Caroline oppdaget en benk med 3 sitteplasser, som passer inn under bordet, til en rimelig pris, så da tok jeg det. Skal bli godt å bli kvitt stolene langs veggen. Siden vi kom litt sent var det ikke mye tid til å tusle rundt å kikke, men det tar vi neste gang. Fikk det vi skulle, og ett par andre ting.


Litt tomt når vi gikk fra Ikae
Jeg er godt fornøyd med dagen selv om ryggen, og føttene garantert ikke er enige, men nå er det ikke mye vi er enige om. Nå er det tid for senga, og så får vi se hvordan kjøkkenet blir i morgen.
Blogges

Ingen kommentarer: