27. jan. 2016

Ikke helt som tenktJakop med bart.
Dagen i dag ble litt annerledes enn det jeg hadde tenkt. Hadde egentlig tenkt at Jørgen skulle være hjemme i dag, så når vi kjørte til barnehagen, hadde jeg bare med ting, og niste til Jakop. Det endte med at Jørgen bare ble igjen siden han egentlig ikke trenger så mye, og posen han sover i er utrolig varm, så nå som det er blitt mildt, trenger han ikke stort mer enn vanlige klær, hals, og lue. Det hadde han, siden jeg pleier å ha klær på han. Det ble litt roligere enn jeg beregnet, og dermed fikk jeg gjort ett par småting som er litt vanskelig å få gjort når du har 80 cm hengende i buksebenet. 


Jonas var i veldig godt humør når jeg hentet han på skolen, så det var ingen problemer å få han til å begynne på leksene før jeg kjørte, for å hente de to små trolla i barnehagen. Guttene hadde egen middag i dag, siden de ikke liker det Jon skulle få når han kom hjem fra jobb. Jørgen var trøtt, men ville ikke sove, men når klokka var 18, la han seg til i sofaen, og sovnet mer, eller mindre der, så da bar jeg han i seng. 

Jon var hjemme rett før halv 8, og da måtte vi vekke Jørgen. Hadde prøvd ett par ganger, men ingen reaksjon. Skulle ønske han sov så godt hver natt. Blir spennende å se hvordan han sover i natt. Siden vi måtte vekke han var han kjempe sur, og grinete. Etter en stund med klenging, sutring, mat, og drikke, kom smilet tilbake. 


Etter 2 forsøk på å sette seg på gåbilen
De fleste tror at Jørgen er smilende, og blid hele dagen, men da burde de være her et døgn. Han har et veldig temperament, og en lunte som bare er ett par cm. Det ble ingen selskap, og kake i dag siden Jon jobbet overtid. Orket rett og slett ikke, men Caroline, og Chris var oppe en tur. 

Etter 3. forsøk
Ellers ble det en rolig kveld. Jakop ville ikke legge seg, men Caroline fikk lirket han i seng. Jonas la seg fint i kveld, og av det jeg vet var det heller ingen smugtitting på mobilen. Jon sov litt på sofaen før han lagde frokost, og niste til guttene for meg. Sparer så utrolig mye tid på morgenen. Kjempe deilig. Det var en gang en stilongs.
Nå er alle i seng, så da er det på tide at jeg kommer meg i seng også. Ble litt sent, men har vært på jakt etter stilongsen til Jakop. Lurer på hvor han har gjort av de. Er ganske sikker på at han spiser de. Han river de i alle fall i stykker hvis han finner et lite hull.
Blogges. 

Ingen kommentarer: