28. jan. 2016

En helt grei dag.

Dagen i går var vel en av de såkalte helt vanlige hverdagene. Fikk guttene greit avgårde på skole, og barnehage. Jakop hadde ikke lyst å kle på seg, så han prøvde å nekte, men det tok ikke mange sekundene før han skjønte det var like greit å kle seg, og bli ferdig med frokosten. 
Etter en natt med mer eller mindre ingen søvn, fant jeg ut av at jeg skulle prøve å sove litt før jeg skulle hente Jonas på skolen. Jeg bruker ganske lang tid på å sovne, men jeg klarte å få nesten to timer med søvn. Var ganske deilig. Jonas gjorde lekser med en gang han kom fra skolen, noe som jeg ble veldig glad for. Er ikke mange av de dagene siden han begynte på skolen. 
Jørgen fikk spise middag selv i går. Pølse, og makaroni. Heldigvis spiste han mye for hånd før han begynte med skje, hvis ikke hadde han nok aldri blitt mett.
Jon jobbet overtid, så han var ikke hjemme før klokka var nesten 20.30 Han er ganske sliten om dagen, men er ikke så rart når man jobber mye overtid, og i tillegg er han med på å ha Jørgen på natta. Tore var oppe en tur litt senere for de skulle se Fjorden Cowboys. Må være ett av favoritt programmene. Ellers gikk vi å la oss litt tidlig, og heldigvis sovnet jeg ganske fort, men kan ha noe med sovepillen jeg tok. 
Blogges.

Ingen kommentarer: