14. jan. 2016

CAROLINE 20 ÅR


Den 4. januar ble Caroline 20 år. Utrolig hvor fort årene går. Føler meg nesten litt gammel. Kjennes ut som om det bare er en liten stund siden jeg holdt det lille underet for første gang. Det nydeligste jeg noen gang hadde sett, og en utrolig følelse jeg ikke hadde trudd skulle gå ann å ha. 
Caroline og Jakop
Caroline og Jonas
De følelsene har jeg hatt utrolig mange ganger i årene frem til i dag. Du er en ekstremt flott datter, og når du fikk søsken ble du en fantastisk storesøster. 
Vi kunne ikke fått en bedre datter. Du har gjort oss stolt over å være foreldrene dine. Hva skulle vi gjort uten deg. Du har vært med på å forme meg, og brødrene dine til de vi er i dag. Du har vært igjennom mye, alt for mye til å "bare" være 20 år, men allikevel har du klart å utrette mye. 

Gratulerer med dagen som var, jenta mi. Gleder meg til å ha mange fantastiske år med deg videre.
 
Ingen kommentarer: