19. jun. 2015

ETT LITE INNBLIKK AV VÅREN

Man må jo lære å drikke av glass
Lagde taco, og fant Jakop sånn på
på sofaen. Litt for mye med Caroline
kanskje


11. mars ble Jakop 5 år, og feiret dagen hjemme med vennene fra barnehagen. Han koste seg masse, og var super fornøyd. Også i år var Jakop så heldig at Anne Marit ville lage kake, og kom med Batman kake, En veldig stolt Jakop.


 Jeg og Jørgen har begynt å hente Jakop med vogn i barnehagen når det er fint vær. Ikke hver gang, men av og til. Jakop bytter på sykkel, sparkesykkel, og å gå. Jeg parkerer i Alleen, og går bort til barnehagen. På turen tilbake må liksom Jakop klatre litt i klatrestativet som står i rådhus parken. Har blitt en vane, så den ene gangen vi ikke hadde tid, ble han ikke så veldig fornøyd. Turen er et koselig avbrekk, og både jeg og Jørgen får litt frisk luft.


Lurer på hvem som er mest trøtt

Når man er med å årets første grilling hos farmor og farfar, må man jo smake. I dette tilfellet ble han sittende å gnage på ett kotelett ben. Dessuten var det ingen hunder med som kunne kose seg med det, og er jo synd å sløse med god mat.Jakop er kjempe glad når han får den hele og fulle oppmerksomheten til Jørgen. Det gjør han ved å synge, leke og kose. Denne dagen valgte han å lese bok før Jørgen før de skulle legge seg. 

Lenge siden jeg kunne sitte sånn å kose med Jørgen, så da benytter man sjansen til å sitte lenge selv om han egentlig skulle ha lagt seg. En utrolig herlig følelse når de krøller seg sammen i fanget ditt, og sovner.

Gutta har funnet ut at Jørgen må lære tidlig å fekte. Etter ett par kraftige treff fra Jørgen, fant de ut at han egentlig ikke trengte opplæring. 


FØRSTE OVERNATTINGEN PÅ NESET Tok oss en overnatting på neset. Deilig og stille, eller i alle fall så stille det kan bli med tre aktive gutter. Jon og Jonas kjørte ut fredagen, mens Jørgen; Jakop og jeg kom på lørdagen.
Må jo si god natt til Jørgen

Ingen kommentarer: