9. feb. 2015

JUL OG NYTTÅR

Dette blir en kort oppsummering av juleferien.

Julaften feiret vi hos Liss og Erik med masse god mat og godt selskap. Det var nok av pakker og guttene kunne nesten ikke vente til vi skulle pakke opp. Vi fikk veldig mye fint alle sammen, og var veldig fornøyd. Da vi kom hjem var guttene kjempe trøtte, men godt fornøyd med alle gavene. 

Det blir masse folk, og mange familieselskap i romjula. Det ble mange tanter og annen familie som gjerne ville hilse på Jørgen, Han koste seg med å gå fra fang til fang, mens han spiste, tittet eller sov. Det ble mange inntrykk på Jørgen i romjula, og han endte opp med å spise mindre, og søvnen ble helt tullete, derfor valgte vi å ta de siste dagene av romjula stille, rolig, og mer eller mindre normal, hjemme.
Nyttårsaften feiret vi hjemme, bare oss. Caroline var i Sandnes. det var veldig uvant å feire nyttårsaften bare oss. Er vant til å være sammen med familien, men på en måte var det litt deilig. En slitsom sensommer, og høst. Mye forskjellig før jul, med jule forberedelser, helsestasjon, lege, og en del andre ting, som ender i en litt hektisk, men utrolig koselig jul. Brukte de siste dagene av ferien for å lade opp til det nye året, og dåpen som skulle være 11.01. 


Ble en kort oppsummering, men sånn får det bare bli denne gangen.

BLOGGES

Ingen kommentarer: