3. jan. 2015

ENDELIG HJEMME

SER PÅ FILM MED JONAS
KJEKT NÅR MAN FÅR PLASS I EN
PICNICKURV
Den 6. oktober kom endelig Jørgen og jeg hjem fra sykehuset.Det kjentes ut som om vi hadde vært der en hel evighet, selv om det ikke var mer enn 12 dager. Det var utrolig deilig, og komme hjem, og ikke minst  komme inn i faste normale rutiner. Selvfølgelig ville Jørgen ha mat på tidspunkt som passet dårlig. Spesielt på morgningen når vi skulle kjøre på skolen, og i barnehagen. Heldigvis pleide han å ha 10-15 min pause i måltidet, så da passet det å begynne å spise, og få kjørt guttene, og fortsette resten i barnehagen, eller når vi kom hjem. alt avhengig av hvor lang pause han ville ha. Heldigvis rettet det seg etterhvert, og stort sett rekker han å spise ferdig før vi går. Han vil selvfølgelig ha mat rett før Jonas er ferdig på skolen, men Jonas må stort sett vente i kun 5 min. De siste ukene før jul, har vi klar å flytte måltidet slik at han får mat når vi kommer hjem etter å ha hentet Jonas på skolen. Etterpå er det avgårde å hente Jakop i barnehagen. En ting er i alle fall sikkert, han ble fort vant til å kjøre bil.EN AV DE BESTE PLASSENE I VERDEN.
HER ROER VI OSS NESTEN ALLTID
KOSE LITT FØR BARNEHAGEN
Vi var litt redde for at det skulle bli sjalusi. Det ble på en måte det, men ikke helt på den måten jeg hadde trodd. Hadde regnet med at sjalusien var rettet mot meg og Jon, i stedet har det blitt en kamp om å få kost mest med Jørgen. Selvfølgelig blir det litt mot oss også, men det er mest Jakop. Syntes det er fint at sjalusien gikk den veien. Hadde vært verre hvis de ikke ville ha hatt noe med Jørgen å gjøre, og heller ønsket han dit pepperen gror. 


ALLTIDS PLASS TIL TO

Det har blitt noen forandringer i høst. Jakop har reagert mest, og dessverre har det gått endel utover Jonas. Caroline flyttet ut, jeg måtte være flere uker på sykehuset to ganger, og til slutt kom Jørgen, og igjen måtte vi være ett par uker på sykehuset. Så når vi da kom hjem, kom det en ny "person" som han måtte lære å forholde seg til. Jonas har vært igjennom det før, og var forberedt, så med han gikk det greit. Selvfølgelig reagerer han også, men det går på å ville ha en klem litt mer enn normalt. Han føler seg stor, spesielt siden ha nå er så flink at han kan ta Jørgen opp selv, når han har lyst. Finner han ofte på sofaen med Jørgen på magen.JØRGEN MÅ JO LÆRE Å LEKE
MED JONAS OG JAKOP
PÅ KAFE` MED STORESØSTER
CAROLINE

Det har gått fint med Jørgen etter vi kom hjem. Han har lagt godt på seg, selv om mye av maten be gulpet opp igjen. Hadde mistanke om refluks som Jakop hadde, men ikke like ille. Jakop hadde problemer med å legge på seg, og med liten matlyst, og mye av maten som kom opp, var det ikke rart vekta krøp sakte oppover. Jørgen har hatt ett utrolig matlyst, og et veldig høyt matinntak, noe som har gjort at han la godt på seg, uansett. Når vi var ganske sikker på at det var refluks, tok vi en tur til legen. Han ringte nyfødtposten å forklarte symptomene, og de mente at vi hadde rett, spesielt siden vi har hatt ett barn tidligere som hadde det samme, så da visste vi hva det gikk ut på. Vi ble enige om å prøve samme melk som Jakop hadde hatt, før vi eventuelt prøvde medisiner. Heldigvis virket melken, så da er medisiner uaktuelt. Bare ett par dager etter at vi byttet til refluks melken, begynte han å sove hele natta. Noe som er ganske deilig. JONAS & JØRGEN SOVNET PÅ SOFAEN.
JAKOP SNIKER SEG RUNDT
BEGYNNER Å BLI LITT RUND I KINNENE

I jula har han begynte han å våkne på natta igjen, men det har nok noe å gjøre at han kommer helt ut av søvn, og mat rytme. Vi valgte å ha de siste dagen i romjulen, mest mulig hjemme, og vi feiret også nyttårsaften hjemme, og nå har han økt mat mengden, kommet inn i en ordentlig rytme. Noe som har resultert i at han er i bedre humør, og sover på natta igjen. Jonas har begynt å kalle han for lille happy.GODT Å KOSE ETTER ETT DEILIG BAD
FILOSOFEN

BLOGGES

Ingen kommentarer: