25. des. 2014

Mens vi ventet på Jørgen Andre

De siste ukene av sommerferien, og frem til midten av september syntes jeg gikk veldig sent. Guttene og Jon var hjemme, mens jeg var lagt inn på sykehuset pga en veldig forkortet livmorhals. Legene ble overrasket over at jeg ikke fødte den helgen, men det var selvfølgelig veldig fint siden jeg ikke var mer enn 27 uker på vei. 


Jeg måtte være noen uker på sykehuset før jeg fikk komme hjem, under forutsetning av at jeg holdt meg helt i ro. Heldigvis var jeg ikke sengeliggende, så jeg fikk ha med meg rullestol når jeg skulle ut. Været var så fint at jeg stort sett var ute. Jeg var også så heldig at Jon, Jonas, Jakop og Caroline kom på besøk flere ganger i uka. Da skolen begynte, sov Jakop og Jonas hos Liss og Erik. Noe jeg er evig takknemlig for. Er deilig å ha en så hjelpsom familie. Gjorde at jeg slappet godt av på sykehuset, med tanke på at guttene hadde det fint, og slapp å stå tidlig opp til stress hver morgen. Rett før sommerferien flyttet Caroline ut, så da jeg kom hjem, var de veldig rart og ikke se ho hver dag.

Jonas og Jakop hadde seg en overnatting i Kristiansand dyrepark, og sov i "byen" til Kaptein Sabeltann, sammen med tante Liss, onkel Erik, og Natalie. Det dukket også opp en tante og en onkel, og noen kusiner fra Oslo som også overnattet De hadde hatt det kjempe gøy, og koselig, selv om været ikke viste seg fra sin beste side.  
Dagen etter møtte Jon og jeg alle sammen, og vi hadde en fin dag. Været var ikke på topp, men jeg koste meg veldig. Var utrolig glad for å få se litt annet enn sykehuset, og samtidig fikk jeg kost meg med guttene mine, og familie. 
Her koser guttene seg i tømmerrenna. Ser litt ut som om Erik gjemmer seg bak Jonas.


Mens jeg var på sykehuset hjalp guttene mine til nede hos Liss og Erik. Jakop følte seg veldig viktig,  der han gikk rundt med hammer, og fulgte med som en mini formann. Når de kom på besøk, fikk jeg full rapport av Jakop om hva de hadde gjort på låven, og rundt huset.


Etter ett par uker hjemme, prøvde han igjen å komme ut igjen, og jeg hadde nye 5 dager på sykehuset før jeg kom hjem. Jeg rakk å være hjemme en uke (uke 35+1) før jeg måtte inn igjen. Vannet gikk rett over halv to på natta, og da var det bare å ringe ambulansen. Vi kjørte hjemme i fra ca halv 3. Rett før vi kom inn på sykehuset,i 4 tiden begynte riene, og sakte men sikkert ble de verre. Da hodet var nesten helt ute, stoppet det opp. Selvsagt der det er mest vondt. Jordmor måtte sjekke hva det var, og begynte å le. Det viste seg at Jørgen faktisk hadde det veldig behagelig på vei ut. Han koste seg med tommelen i munn. Da hode var ute, satte han i gang å hyle som en gal, og roet seg ikke før han fikk tilbake tommelen. 

07.10 var Jørgen Andre født. Han var 2170 gr. og var 43 cm lang. 

Ikke store gutten, men utrolig nydelig. 
Blogges

Ingen kommentarer: