22. sep. 2014

Ferie i Kragerø, på Lovisenberg Familie Camping

I år skulle vi igjen til Kragerø, og på Lovisenberg familie Camping.  Noe som har blitt ett fast innslag i ferien de siste 8/9 årene. Bortsett fra i fjor hvor vi byttet ut Kragerø med Spania. Noe vi selvfølgelig ikke angret på. Siden jeg denne gangen var gravid, ble det opp til Jon å sette opp teltet, noe som ikke er lett alene. Vanligvis er det jeg og Caroline som setter opp teltet. Kan ikke si at jeg misunte Jon telt oppsettingen i den varmen. 


I år var det utrolig varmt, faktisk så varmt at vi reiste hjem 2 dager før planlagt. Den ene morgenen var det 32 grader C, 0830 på morgenen. Heldigvis er vi så godt kjent i Kragerø at vi slapp å lete etter plasser vi kunne reise til for å kjøle oss ned, og bade litt. I tillegg har vi familie som vi kan besøke, og kose oss hos.Vi besøkte Gunnarsholmen, Berg Gård og ett par andre plasser. Var også på foto utstilling. Det var min kusine Thea som hadde sin første utstilling. Ble imponert og stolt over bildene ho hadde tatt. Etter utstillingen gikk vi på en restaurant og spiste middag.Her koser vi oss på tur igjennom parken på Berg.


Deilig å slappe av og kjøle oss ned på
Gunnarsholmen. Guttene syntes kanonene er like spennende hvert år, og Jon koser seg med å kikke på alle båtene som kjører forbi.

Hadde oss en liten stopp på El Paso og tok en is, og en kopp kaffe.Vi hadde oss en fin dag hos Tante Toini og familien. De er so heldige at de bor rett ved vannet, og har en egen liten strand. Der storkoste guttene seg, og det var ikke lett å få de opp av vannet for en liten pause, eller for å få i seg noe mat. Kanskje ikke så rart når det var nesten 28 grader C i vannet.


Den ene dagen vi gikk i byen å kikket, fant vi ut av at det var laget en slags liten lekepark nede ved den gamle tog-stasjonen. Der hadde guttene det kjempe gøy.Ingen kommentarer: