28. sep. 2014

En dag på Portør

Jonas på Lanngemann
På vi hjem fra Lovisenberg camping, og Kragerø, tok vi turen ut til Portør, og til det som må være en av de deiligste plassene på jord. Der koste vi oss med familie. Tanter, onkler, oldeforeldre, søskenbarn og annen familie. Mens de andre badet, satt jeg og koste meg i sola, og kikket på hvor mye Jonas og Jakop koste seg i vannet, og nøt å se hvor trygge de har blitt. Det var utrolig varmt, å vi reiste ikke hjem før sent utpå kvelden. 

Svømme og fange reker
Gutta boys
En utrolig deilig dag, og for meg nesten som en rekreasjon. Savner å være på Portør i feriene som jeg alltid var når jeg var liten, så slike dager er gull verd for min del. Kjemmpe kos å møte familie som jeg ikke har sett eller pratet med på mange år. Tenker på de, men det er når man møter de igjen man kjenner hvor mye man egentlig har savnet de.


Ingen kommentarer: