31. jul. 2014

JUNI OG SOMMERFERIE

Juni kom også med masse godt, og varmt vær. Vi har nå fått oss trampoline, som blir flittig brukt av alle sammen. Jeg må dessverre holde meg unna for tiden, men kommer sterkere tilbake når jeg kan.
Både skole og barnehage hadde sommeravslutning, noe som var koselig.Vi hadde oss noen dager på Neset, hvor Jonas hadde med seg en kamerat fra skolen. De er kjempe flinke til å ha med Jakop når de leker, men de vil jo selvfølgelig ha litt tid for seg selv også, uten trollet. Noe som ikke er lett for Jakop å godta, men han har ikke noe valg. Han får tidsnok lære at det er gøy å leke med småsøsken, men og at alene tid er greit det også.
Det ble også tid til ett par båtturer, før vi pakket kofferten, og reiste avgårde, med en ny fikset Caravelle. Det er ikke så ofte Jonas er med ut i båten, men når han er med, er han veldig godt fornøyd når de kommer hjem. Problemet er nok at han er for rastløs til å være med på lange turer.I begynnelsen av Juli, reiste Caroline, guttene og jeg inn til Drammen, og bestemor og Alexander. Guttene har gledet seg i mange uker, og da de fikk vite at Alexander hadde fått seg valp, kunne ikke dagen vi skulle reise, komme fort nok. 
Caroline ble ett par dager, før vi kjørte ho inn til tante og onkel i Oslo. Der skulle ho kose seg, og hjelpe til litt, mens de lagde hage og terrasse.
Jeg og guttene koste oss masse i Drammen. Vi hadde oss ett par turer til byen og til Gulskogen senteret. Jakop trengte nye sandaler, noe som var utrolig vanskelig å oppdrive i hans str. Til slutt fant vi,og da var han kjempe fornøyd. Hadde egentlig tenkt å ha gutta med til frisør, men det fikk vi ikke surret oss til.


Stella koser seg på stranden
Vi var også en tur oppe ved Tyrifjorden, for å hilse på Siri, Tom Henrik og Morten. Vi tilbrakte dagen på stranden, noe som var utrolig deilig i den veldige varmen. Guttene koste seg i vannet og hadde ikke lyst til å reise hjem da det var på tide å gjøre det. Jakop prøvde av og til å snike seg etter Jonas og Tom Henrik, når de gikk langt ut, men heldigvis var tante Siri snill, og hjalp til med å henta han inn, og være med han i vannet, siden jeg helst ikke skulle selv.

Bestemor på handletur
Caroline skal flytte på hybel før skolestart, og var faktisk så heldig å få noen møbler av bestemor, som Alexander ikke ville ha selv. Jeg tok kontorstolen, men det andre fikk Caroline. I tillegg fikk ho et flott grytesett i innflyttings-pressang, så nå kan ho lage mer enn  bare tørr mat, og skiver når ho flytter. dette var første ferien uten Caroline, og det var faktisk veldig rart. Blitt så vant til å ha ho rundt oss, etter at ho har vært hjemme i to år. Tok meg selv i å skulle rope på ho, for å få hjelp. Tenker på hvor rart det blir når ho ikke bare begynner på skole, men samtidig flytter ut.

Vi hadde en fantastisk deilig uke, hvor vi koste oss, og slappet av med bestemor og Alexander. Er like herlig å komme på besøk hver gang, og dertil like trist å reise. 

BLOGGES

Ingen kommentarer: