12. mai 2014

April og Påsken 2014


I April hadde vi masse fint vær, så da kunne vi endelig kose oss masse ute. I påsken var det besøk i Lyngdal fra både øst-og vest. Vi koste oss masse med familien, grillet, og spiste masse god mat. Legger ut bilder, og skriver en liten tekst til så dere kan få ett lite innblikk i April måned.

Her er jeg ikke helt sikker på hva Jonas og Jakop leker. Minner egentlig litt om wresling.

Her driver Jon og Caroline og rydder og planter i blomsterbedene.
 Langfredag samlet alle i familien seg hos Samal og Abelone til grilling, kos og kake.Her koser Jakop seg med bløtkake, og gele fra tante Liss sin ostekake, etter en god middag med masse forskjellig grillmat og diverse salater.


PÅSKEAFTEN

I år satte vi kursen for ett nytt sted. Liss, Erik, Natalie og vi, har prøvd å ta en tur hver påskeaften. Som regel har vi gått til en koselig plass i skogen, men i år valgte vi en annen plass som passet litt bedre når vi hadde med barnevogn, og meg som har litt problemer med ryggen. I år var alle søsknene, med mann og barn med. Vi savnet ett par nevøer og niese. Hugo og Kimmi var byttet ut med et venne par til Hilde og Kåre.
Vi koste oss masse i det deilige været, og alle virket godt fornøyde når vi gikk hjem.Her koser Jonas seg med ny grillet pølse, brus og Natalie sin sjokolade.


Jakop utforsker terrenget.Caroline, Jonas og Jakop konkurrerer om førsteplassen. Husker ikke hvem som vant. De virket fornøyde når de var ferdige alle tre.

Her ble også tante Liss og Natalie med. Alle sammen var med på egge løp, men jeg tror vi endte opp med at alle vant.


Jon rydder litt rundt bålet.

Stella oppførte seg helt perfekt, og får litt kos av Jonas som belønning.


En hvil i fanget til mamma etter god mat og masse lek.


Jonas tar en liten pause fra grilling, egge løp og lek, og har funnet seg en fin sten for å meditere litt.


Ellers har vi hatt en fin april måned, og en fantastisk fin, koselig, deilig og avslappende påske.
BLOGGES

Ingen kommentarer: