20. jan. 2014

DESEMBER OG JULEN 2013

Desember

Vår fine parasoll
Jakop som lur modell
Det har blåst masse i høst, og desember var ikke noe unntak. Den ene morgenen var det noen utrolig kraftige vindkast og dette var resultatet...De stilige var egentlig at ett par stolputer som lå på siden, og en plast kopp, ikke hadde beveget på seg i det hele tatt. Det er ikke så mye å si om siste halvår av 2013. Det har regnet, og blåst, med litt antydning til sol av og til. Jakop har problemer med tett hals / kronisk hovne mandler, noe som går ut over vekt, og og at det er tungt å puste. Humøret, aktiviteten og pøbel strekene er det ingenting å si på. De er der,og vokser i takt med alder. Jakop har blitt en liten klovn, med masse personlighet, som vet hvordan han skal snurre de han vil rundt lillefingeren. Håper å fjerne mandlene så fort som mulig.
Jakop klar for nissefest
i barnehagen
Vår gale gutt Jonas er fornøyd
etter en hårklipp
Begge guttene fikk klippet seg før jul. Jakop gledet seg, og maste om det var lenge til, før jeg fikk bestilt time.
Jonas ville ikke, men ble med siden han visste han måtte inn der før eller senere. Den som bestandig er super fornøyd, og synte det er deilig å bli kvitt noe hår, det er vår kjære Jonas Emil.

JULA I OSEN

Onkel Andre med sine små søte
men langt fra uskyldige små troll,
Melissa og Jakop
Jula feiret vi hos mamma og Rolf i Osen. Der koste vi oss masse med god mat, godt selskap, og mange utrolig flotte julepresanger. Vi var veldig fornøyde alle fem. Andre var hjemme, noe som var kjempe koselig, siden det er så sjelden vi ser han. Den ene dagen var Torill og Melissa på besøk for å spise middag. Jeg syntes ho hadde vokst masse, men forskjellen var nok større for Jon og Caroline som ikke hadde sett ho siden de flyttet fra Lyngdal. Synd det går så lang tid mellom hver gang vi ser hverandre, men slik er det når man bor i langt i fra hverandre.
Jonas, Jakop og Melissa koser seg sammen
Jakop gjør det han kan for å distrahere Jonas
når han utforsker sin nye mobil.

NYTTÅRSAFTEN

Jonas og Jakop
på utstilling
Litt kosing må til mens de venter på at vi skal ned til farmor og farfar og feire nyttårs aften. Tante Liss, onkel Erik og Natalie var også der. Vi hadde deilig kalkun til middag, og vi hadde det kjempe koselig. Jakop ble helt vill når vi skulle sende opp raketter. Jonas stod litt i bakgrunn siden han ikke er så glad i høye lyder, mens Jakop måtte nesten holdes igjen.
Caroline var på fest, men kom innom med en kamerat for å ønske oss godt nyttår. Veldig koselig, og selvfølgelig luktet Caroline mat, og måtte spise litt før ho gikk. Kameraten slapp ikke unna, men sånn som han skrøt, og takket for maten, tror jeg ikke at han angret. 
Det var en fin og koselig slutt på det gamle året, og en fin start på det nye året.
...og kanskje ett kyss på kinnet
Litt kos må til........

Ingen kommentarer: