21. jan. 2014

CAROLINE 18 ÅR OG CLARION HOTELL ERNST

4. januar fylte Caroline 18 år. Utrolig fort hvor tiden går. Begynner å føle meg gammel. Tenk at nå er den lille jenta vår, ikke så liten lenger. Nå skal jeg liksom tenke på ho som voksen, men det blir vanskelig. Ho vil alltid være den lille jenta vår uansett hvor gammel ho blir.
Dagen feiret hun hjemme på lørdagen, med noen venner. Om det gikk like stille og rolig for seg som ho sier, vet bare ho og de som var her. Naboen hørte ingen ting, og vi kunne ikke finne noe som var ødelagt, så det stemmer nok.Jakop og Jonas var hos Kaspar og Bjarne Johan hele helgen. Noe de hadde godt av. De hadde kost seg masse, og var ikke helt villige til å være med hjem når jeg skulle hente de. Jonas ringte ett par ganger på lørdagen, men var egentlig ikke noe spesielt han ville. Jeg, Jon og Caroline hadde en stille og rolig kveld på fredagen. Jon sovnet tidlig på sofaen. Fant ut at det var på tide å ha begge guttene ut av huset samtidig, for både jeg og Caroline var stadig vekk på vei opp trappa for å sjekke til de. Helt merkelig hvor stille huset blir, når de var borte, selv om de ikke løper rundt å bråker sent på kvelden, og natta. Til og med Stella reagerte på at de var borte, og brukte ett par timer på å lete rundt i huset etter de, før ho roet seg.


Jon og jeg reiste inn til Kristiansand på lørdagen. Der overnattet vi på Clarion Hotell Ernst. Vi koste oss, slappet av, og hadde oss en deilig middag på ett sted som het "Naboen".
Vi hadde en fin og koselig "fri" dag, som jeg håper vi får gjentatt snart. Kanskje med Color Fantasi

BloggesIngen kommentarer: