7. apr. 2013

Lørdag

Kosestund med Stella
I dag har Jon vært på Lindesnes for å tømme campingvogna til Samal og Abelone, sammen med Hilde og Kåre. Det gikk fint, og jeg fikk det viktigste igjen, i alle fall for meg, stav-mixeren.
Når Jon kom hjem, satte jeg Jakop i vogna, og gikk ned på senteret for å handle litt mat. Merker raskt at kroppen ikke har godt av å gå på asfalt, selv om jeg har gode joggesko. Jakop lagde en sang på veien, som handlet om hvor vi alle sammen var, og hva vi gjorde. Når det kom en bil eller en katt forbi, havnet de inn i sangen også. Når vi var ferdig med å handle, kom Jon og Caroline og hentet oss. Da vi og maten var ute av bilen, kjørte Jon  Caroline avgårde for å møte noen venner. Når jeg kom inn i stua, hadde Jonas tatt frem skåler til å ha lørdagsgodt og chips i. Vi koste oss, kikket på barnetv, og guttene underholdt med sine vanlige turn og jøgler nummer.
Ikke lenge etter Jon kom hjem, hadde vi middag som Jakop hadde bestemt. Pølser og potetstappe. Begge guttene spiste godt, og det er deilig å se. Etter mat var det langt over sengetid for Jakop. Mens jeg ventet på at han skulle sovne, bygget jeg ferdig bilbanen på loftet. Mangler bare ett par småting. Skal bli spennende å se hvordan det blir når Jonas og Jakop skal kjøre. Regner med at vi andre kommer til å prøve også. Nå venter vi på at Caroline skal komme hjem. Er nok 1-2 timer til, siden ho skal være med sjåføren å hente noen andre også.

BLOGGES

Ingen kommentarer: