27. apr. 2013

Kommer våren

Søndag skulle vi koble til tunere og parabol hodet fra Canal Digital.  Jon var først ut i stigen. Etter å ha koblet til kablene, var det tid for å koble til tunerene, og begynne fin innstillingene. Noe som ikke ble det letteste å få til, spesielt ikke når Jon og jeg ikke var helt enig. Etter mye frem og tilbake, og opp og ned vridninger, fikk vi det til. Da var det bare å koble til de andre også. Mens Jon holdt på med kablene, tok Caroline å ryddet leker, og diverse andre ting på utsiden. Etterpå raket ho sammen løv, og fikk det vekk ifra plenen. Da ho var ferdig med løvet, fjernet ho litt is ved avløpet, så vannet fra plenen kunne renne bedre. Skal bli spennende å se hvor lang tid det tar før plenen går fra å være myr, og tilbake til plen. På kvelden koste i oss med taco. Av en eller annen grunn endte i opp med tommelkrig. Uansett grunn, hadde vi det kjempe gøy.

Våren har tydeligvis kommet, men ble avbrutt av noen dager med veldig mye regn. Nå titter solen frem litt hver dag, men den klarer liksom ikke å få overtaket på de grå skyene. Det har vært netter med minus grader, så det tar ekstra lang tid for plenen å tørke opp.  Gleder meg til plenen og noen av blomster-beddene har tørket opp litt mer, så vi kan begynne å fikse på hagen, som har fått hard medfart i vinter.


Jeg har ønsket meg en liten "redskaps bod" hvor jeg kan sette kasser med ute-leker og lignende, men det jeg har sett er jo bare store og dyre. Nå har jeg funnet det jeg har sett etter. Denne er akuratt stor nok, og praktisk nok. Kan ikke si noe annet enn at jeg "elsker" den.Jakop er blitt besatt av Kaptein Sabeltann, så nå går det i sjørøverdanser, fekting og sabeltann sanger og filmer. Så nå har vi tre ting å forholde oss til: Sabeltann, Mc Queen, og anleggsmaskiner, spesielt traktor/gravemaskin. Ellers stortrives guttene ute, og det begynner å bli vanskelig å få de inn på kvelden, men det får sola ta like mye skyld for, som det at det er deilig vær, og at de slipper alle disse tykke klærne. Jakop sniker seg hele tiden ut på terrassen, men er heldigvis lur nok til å ta på lue, hals og jakke.
Ellers har det ikke vært så veldig mye spennende som har skjedd de siste ukene. Caroline og jeg hadde en helgetur til Drammen for å levere Dina til omplassering, men det er ett innlegg for seg selv.


Nå er det på tide å komme seg i seng. Lang dag i morgen......
BLOGGES

Ingen kommentarer: