6. apr. 2013

Fredag og helg.....

I går var det fredag, og Jonas sin første dag å skolen etter påskeferien. Ferien ble ett par dager lenger enn normalt, og det har jo sine grunner, men han syntes det var deilig å være på skolen igjen. Jakop sov lenge, men da klokka passerte 10, fant jeg ut av at det var på tide å vekke han. Han har jo vært syk i påsken, og det har satt sine spor. Torsdag tok han seg helt ut og var ute i mange timer, noe som tydeligvis slo ut på oppvåkningen dagen etter. Han var ikke mye villig til å stå opp, men fikk det til tilslutt. Satte han i senga vår, mens jeg fant frem tøy, og da jeg snudde meg hadde tyggis-tyven slått til. Tror ikke jeg vet om noen som er så glad i tyggis som det Jakop er. Frem til jeg skulle hente Jonas halv ett, dilla vi bare rundt, og gjorde vel egentlig ikke noe fornuftig.
Da jeg kom ned på skolen, ble jeg møtt av en overivrig Jonas. Han lurte på om han kunne være med en kamerat hjem. Så kunne jeg ringe mammaen hans, mens jeg handlet, og spørre om han kunne være med hjem til oss. Jonas snakket så fort at han måtte si det flere ganger før jeg forstod det spørsmålet.

Han ble i alle fall med hjem. Det er gøy å se hvor godt de leker sammen. Også utrolig gøy å se hvordan de løper for livet, når Jakop kommer løpende med sverd i hånda. Skjønner de godt, for jeg føler for å løpe jeg også.
Var å hentet pakke på posten. Nye tunere, som denne gangen er fra Canal Digetal. Hadde egentlig tenkt å montere de i går, men blir nok i dag. Nå har vi i alle år hat Viasat, så nå får vi se om fornøyd vi blir med Canal Digetal, eller om vi bytter tilbake til Viasat, men det får tiden vise.
Ellers var det en stille og rolig dag. Tore kom på besøk, for han og Jon skulle klippe seg. Caroline kjørte av gårde en tur, for å besøke en venn, og kom tilbake sent.
Kanskje jeg får surret meg til å blogge litt i kveld, hvis ikke jeg sitter fast i parabolantennen eller noe sånn.

BLOGGES

Ingen kommentarer: