5. apr. 2013

En helt vanlig torsdag.

I dag var Jonas hjemme fra skolen. Narkosen hadde satt større spor enn det virket som, og dermed endte han opp med å vrenge magen ett par ganger i natt. I formiddag gikk han faktisk å la seg i sengen ett par ganger. Jakop  har jo også vært hjemme i dag, og nå begynner energien å komme tilbake. Han orket faktisk å være ute i noen timer å hjelpe Caroline på utsiden, og å leke ute med Jonas når han også kviknet til. Satser på at han begynner å spise godt i helga også. Man skal se at jeg er så heldig å ha begge barna ute av hus, og i barnehage og skole, hele neste uke.Jeg var på møte på skolen til Jonas i dag, for å gå igjennom noen tester han har tatt. Han kvalifiserer absolutt til å få extra timer i norsk fra høsten av, og skal få lov til å begynne å gjøre litt skrive lekser på pc, og noen skal gjøres for hånd, for han trenger selvfølgelig skrive trening også. Blir spennende å se hvordan det går. Er ikke så "gøy" at han må ha extra timer, men da får han hjelp, og det er det aller viktigste.
Ellers så er det ikke som har skjedd i dag. Har lagt med noen bilder. Det bilde av Jakop og Stella, klarer vi ikke helt å se hva som er opp og ned, heller ikke hva som er framme og bak på stella.
Bilde av Jonas ble tatt på tirsdag, da han klippet seg. Han syntes han lignet litt på Einstein. Skal være litt enig, i alle fall i en yngre utgave. Genseren kjøpte jeg i påsken. Syntes den er litt stilig, og elsker bildet med teksten: T-rex hates doors. Bilde av Caroline og Jakop måtte jeg ha med, rett og slett fordi det var så utrolig fint og koselig.

BLOGGES

Ingen kommentarer: