28. mar. 2013

Rett og slett noen uker før påske

Siden vinterferien har dagene mer eller mindre gått i ett, uten at det egentlig har skjedd noe spesielt.
Vi kom hjem til fint vær, og mye mindre snø enn nå vi reiste. Vi fikk ryddet leker, og søppel som kom frem når snøen smeltet. Jakop og Jon fikk rakt grusen, og fikset litt på gårdsplassen, og oppkjørselen.


Mandag 11.03. ble Jakop 3 år. Jakop var veldig spent på om Caroline rakk å komme hjem til fødselsdagen sin, og det gjorde ho. Ho kom hjem på søndagen, så da var 3 års dagen til Jakop reddet. Han skulle feire dagen i barnehagen, og jeg var så sleip at jeg ba Anne-Marit om å lage ei kake. Det ble en kjempe flott kake med Lynet Mc queen, og Jakop var storfornøyd. Snakker fortsatt om: Mi Anne-Marrrit lagde Mc queen kake til meg. På ettermiddagen kom tante Liss, onkel Erik, Natalie og onkel Tore opp på kake og is. Det var en meget fornøyd Jakop som gikk å la seg den kvelden.

Jeg har fått ett par forskjellige måter å tilberede pølser på. Begynner å bli litt lei av de gamle måtene. Her er en av de: Del opp kjøttpølser i skiver.Ta noen strå av spagetti og tre igjennom kjøttpølsene. Kok på samme måte som vanlig. Guttene syntes det var gøy, og stilig som Jonas sa.Vi fikk noen nye dager med deilig snøvær. Det kom veldig mye på ganske kort tid. Tror nok jeg er en av de få som syntes det er deilig med et skikkelig snøvær. Lørdagen fant jeg ut av at jeg skulle gå ned til senteret og handle, og så gå hjem. Merkelig nok ville ingen være med meg å gå, så jeg kledde på Jakop, tok frem vogna, og så ruslet vi nedover. Må si jeg var glad jeg har vogn med veldig brede dekk. Etter å ha handlet, fant jeg ut av at det ville ta en evighet å komme hjem, så jeg ringte Jon for å høre om han gadd å ta sjansen på å kjøre ned. Problemet ligger egentlig ikke i å komme ned, for man kommer alltids ned på en eller annen måte. Utfordringen ligger i å komme opp igjen. Jon tok sjansen, og møtte meg og Jakop på veien. Vi kom ikke opp bakken på første forsøket, så Jon rygget opp hele bakken. Litt kaldt siden begge måtte ha vinduene åpne, men bedre det enn å gå.Etter dagene med mye snø i lufta, fikk vi på nytt fint vær, og det ble kjempe gøy for guttene, og oss, å være ute å leke, ake eller bare rett å slett kose oss og slappe av.
Ellers har vi hatt en uke hvor Jonas og Jakop var syke. Feber og sår hals. Jakop hadde jeg til legen, men vi ble enige om at siden CRP var så lav, at vi heller skulle se om det gikk over av seg selv, før vi eventuelt gav han medisiner. Jonas hadde feber, og vondt i hodet og magen, og litt kvalm, så han var hjemme noen dager. Caroline har vært syk ho også, men bare med litt ekstra feber ett par dager.


Jonas var på fotball cup på Vigeland. Har ennå ikke fått vite hvor mange kamper de vant, og hvor mange de tapte, men både han og Jon var kjempe fornøyd når de kom inn døra med pokalen. Det er jo det viktigste.

Nå er vi godt inne i påskeferien, men det er ett kapittel for seg selv.

BLOGGES


Ingen kommentarer: