1. mar. 2013

Januar og litt til

Den 4. januar fylte Caroline 17 år. Helt utrolig hvor fort tiden går. Det er liksom ikke så lenge siden ho kom til verden, men når man setter seg ned å tenker har det skjedd så mye siden den gang, at det umulig kan være kort tid siden. Til jul fikk Caroline ett "gavekort" fra oss, om at hvis ho klarte å spare en sum, skulle vi betale resten til mobilen ho ville ha. Caroline så for seg mange mnd. med sparing, men glemte å tenke på penger ho fikk til jul, og fødselsdag. i tillegg hadde ho litt på konto, så da ho hadde fødselsdag, var telefonen bestilt.
Caroline skulle egentlig til Østlandet og hjelpe til hos tante i ett par uker før termin sist i februar. Siden bekkenet ikke vil samarbeide, og det er to aktive frøkner der, reiste Caroline inn i begynnelsen av januar. Ho stortrives der inne, og det er godt å se ho smilende og glad. Vi andre passer Stella, noe guttene syntes er kjempe gøy. Jonas koser og trener litt med ho, mens Jakop er den veldige strenge hunde-eier. Jeg står for turene, stellet og "dritt" jobben, med god hjelp fra Jon. Jonas har også gått noen småturer med ho. Ho vokser godt, og begynner å bli flink med "hverdags" lydigheten, men valp er valp, og dermed kommer også trassen, og det å prøve ut sin rolle og posisjon i familien.Jonas ble litt mobbet på skolen før jul, men sa ikke så mye om det, men da han kom hjem med et lite merke på kinnet, og vondt i mellomgulvet, ringte vi læreren. Allerede dagen etter tok læreren tak i saken. Opplegget og tiltakene ho satte igang, er imponerende. Skulle ha vært flere som reagerte på denne måten. Dagen etter dette var tatt opp i klassen, til foreldre og hver enkelt elev, var Jonas tilbake til å stortrives. Flott å se at det virker. Ho skal ha all ros for fantastisk håndtering av saken. Jonas er kjempe glad det er over, og at de er tilbake til der de startet. Som gode kamerater.Det som er en stor glede for oss, er at vi skal nå på familieferie, som ikke innebærer besøk og overnatting hos familie, eller telt. Litt rart egentlig, men vi gleder oss kjempe masse. Vi har bestilt tur til Spania i slutten av juni. Skal bli utrolig spennende. Nå er det bare å gå til anskaffelse av pass til guttene.


En ting som ikke er noe gøy i det hele tatt er at vi har bestemt oss for å omplassere Dina. Det har ikke vært en lett avgjørelse, og det har tatt tid, men vil være det beste for Dina. Før jeg klarte å bestemme meg, måtte jeg først innrømme hvor dårlig jeg har blitt, noe som ikke har vært lett. Ho er ei fin jente, men trenger veldig mye mosjon, noe jeg dessverre ikke lenger klarer å gi henne hver dag. Ho trenger lange turer hver dag, og ho elsker å bli "brukt". Skulle gjerne sluppet det, men jeg har ikke samvittighet til å la være. Ho er ei så herlig lita jente. Er utrolig glad i ho. Ho ser litt rar ut med de korte bena til en slank labrador kropp. Nå står ho annonsert på Omplassering for dyr sine hjemmeside, og FB sider. Håper de finner noen som ho passer sammen med, og kan gi ho det ho fortjener. Må si jeg kjenner at str. på Caroline sin hund passer meg bedre.


Her er bord-manerene i orden
Tiden frem til vinterferien har stort sett gått som den pleier, med kos, lek, skole, barnehage, jobb og helg. Nå er vinterferien over, men den kommer i eget innlegg.

BLOGGES


Ingen kommentarer: