21. feb. 2013

De siste ukene av 2012

De siste månedene har vært litt slitsomme, men allikevel fine.
Caroline sluttet skolen i slutten av november, og flyttet hjem. Rett etter at ho fikk  valpen Stella, gikk ho igang med å hjelpe Tore med å male ett soverom og gangen. Rakk akkurat å bli ferdig før jul, mangler bare dørene.


Lørdagen en  uke før jul, var det så dårlig føre, slapsete og kjempe glatt, og jeg visste at hvis jeg kjørte ned ville jeg sannsynligvis ikke komme opp.

Siden jeg ikke skulle ut søndagen, satte jeg bilen hjemme, og så gikk jeg og Caroline ned på senteret, for å handle noen ting jeg hadde glemt å kjøpe til pappa og Tone Lise skulle komme på besøk dagen etter. Det jeg oppdaget når jeg kom ned var at jeg hadde glemt lommeboka hjemme. Caroline hadde litt penger på seg men ikke nok, da er det fint med gode venner. fikk heldigvis lånt litt så vi slapp å gå opp igjen for å hente lommeboka. Det tror ikke jeg hadde orket. fikk i alle fall det vi måtte ha.

Dagen etter kom pappa og Tone Lise. Koste oss med julemiddag, og siden pappa er mye flinkere når det gjelder svoren på ribba, fikk han den oppgaven. Etterpå satt vi oss i stua med kaffe og og koselig selskap. Det var en kjempe koselig kveld.

Været har ikke vært på min side i år. Kjører fortsatt rundt uten 4-hjulstrekk, noe som ikke er helt greit opp bakken, med dette føret. Det går hele tiden: Snø, slaps, regn, slaps og is. Så er det på an igjen med det samme været. De siste dagene før jul var faktisk helt fantastiske med tanke på all den fine deilige snøen som kom.
Bitte lille julaften var jeg, Jonas og Caroline en tur og handlet inn de siste tingene vi trengte før jul. Etterpå var vi en tur hos Liss, Erik og Natalie. Var litt usikker på om jeg ville komme opp bakken hjemme, og Erik sa han kunne kjøre siden han hadde kjettinger, men nei da, jeg må jo være sta og skal klare selv. Kom opp en del av bakken, men måtte gi meg.
Satte av Jonas og Caroline, og alle varene. Deretter kjørte jeg ned og parkerte på Shell, etterpå måtte jeg ta den sure tlf til Erik og be han hente meg. Caroline og Jonas hadde på en eller annen merkelig måte klart å få med seg alle varene. Noe som er absolutt imponerende, med tanken på mengde varer, så mye snø og hvor bratt bakken er.

Juleaften feiret vi hos Liss og Erik. En deilig og rolig kveld med masse god mat, koselig selskap, og mange fine julegaver.
2. juledag reiste vi inn til Bente og Alexander, hvor vi hadde noen fine dager. Alltid kos og komme på besøk der. Var også oppe en tur hos mor og far. Kjempe koselig å se de igjen, er jo ikke så ofte men får det til. Synd de bor så langt unna.


Nyttårs aften feiret vi hos Samal og Abelone. Caroline var syk så ho ble hjemme, og siden jeg ikke var helt i form kjørte Jon meg hjem etter en fantastisk middag. Jon og guttene koste seg masse.

Dette ble en litt rar og kort oppsummering, men kan ikke gå i detaljer for da blir det super langt.
Alt i alt har 2012 vært ett utrolig fint år hvor vi alle har lært noe om både verden  kunnskap og oss selv. Har selvfølgelig vært opp og nedturer, men tenk hvor kjedelig og monotont livet hadde blitt hvis livet gikk på skinner, og dagene hadde vært like.


Satser på å skrive mere i morgen, men vil ikke love noe.
BLOGGES

Ingen kommentarer: