5. nov. 2012


 Så var helga over, og en ny uke begynner.
I dag var Jon og guttene en tur oppe hos Jan i skogen, som Jonas sier.
Det jeg glemte å fortelle i går, var at tidligere i høst hadde vi besøk av ei dame. Sasiwimon heter hun, men vi kaller henne bare for sasi. Jakop falt pladask for henne, og selv om det bare var det ene besøket før ho reiste hjem til Thailand, snakker han fortsatt om henne. Når han så bilde av ho, sier han bare: Min Sasi. Her en dag spurte han om han kunne ha iPad`n ved siden av senga. Da jeg spurte hvorfor, fikk jeg til svar: Min Sasi på bilde. Er bare så gøy å se hvor betatt en 2 åring kan bli.
Hadde vært gøy å få tatt en tur ned på besøk til henne, men med de fly prisene må jeg nok spare lenge.
Her driver Jakop og gjemmer seg for at jeg ikke skal få tatt bilde, to minutter etterpå, maste han om jeg ikke kunne ta flere bilder.


I dag fikk jeg tatt bilder av middelalder byen til Jonas. Tok ett par nærbilder av det som skjer, og må si jeg blir imponert av fantasien, og hvor detaljert byggingen blir.
På det ene bilde blir kongen`s vogn trukket av to slaver.
På det andre bilde er det en soldat som har fanget en gris med spydet sitt, og griller grisen over bålet for å få seg noe middag.Jeg sovnet sent i går, eller det ble vel i dag tidlig skal jeg være ærlig, men jeg fikk i alle fall sovet veldig godt. Noe som har vært lenge siden. Utrolig deilig. Håper det fortsetter sånn, i alle fall noen timer hver natt. 
I dag kom Caroline hjem fra Oslo. Der var ho på skole tur fra mandag til onsdag. Da de andre reiste hjem, reiste Caroline til tante Ann Siren. Der koste ho seg, samtidig som ho tok Operasjon Dagsverk der. En fin kombinasjon syntes jeg.
Guttene var kjempe glade for å se ho, og Jakop løp mot ho med åpne armer da han så ho kom. Jon og jeg var selvfølgelig glade for å se ho, vi også.
Da ho hadde vært her en liten stund, måtte jeg kjøre ho ut til Vanse, så ho kunne få pakket ut og sovet litt før skolen i morgen.
Nå er det på tide jeg kommer meg i seng.
BLOGGES

Ingen kommentarer: