4. nov. 2012

Så var det å prøve igjen. Nå har jeg fått  Caroline sin gamle pc, så nå blir det litt enklere å blogge litt. Sist jeg skrev var på fødselsdagen min, og det har jo skjedd endel siden da.
Caroline har vært hos spesialist i Arendal og har endelig fått påvist skoliose. Synd å si endelig, men nå har vi det i  alle fall på papiret. Ellers er jo skolen godt i gang og Caroline trives godt på Lista videregående. Caroline og Jan Arve har flyttet inn i leilighet, og trives godt der. Har blitt ett par småturer til Ikea, og snart blir det nok snart en til. Det dukker stadig opp småting man trenger, og endel av det står nok på Caroline sin ønskeliste til jul. I tillegg til penger.Jakop har virkelig fått sansen for iPad`n, og låner den hver dag til å se på traktorer og barnefilmer på You Tube, i tillegg har han på få uker blitt glad i å pusle. Han har blitt veldig flink på noen få uker, og det er gøy å se hvor lett han har "knekt koden" på hvordan man gjør det. Blir spennende å se om den progresjonen han har hatt fortsetter.
Han har fortsatt det lure smilet, og blikket som lyser rampe gutt lang vei. Han er ganske utspekulert, og er han i det rette humøret, kan han plage vettet av Jonas. Eller andre i nærheten.
Ellers trives han kjempe godt i barnehagen, og elsker å være ute. Gleder meg til det kommer snø og vi kan begynne å ake.


Jonas trives på skolen, og har noe å fortelle hver dag, men stort sett bare i fra friminuttene. Han begynner å bli flink til å lese, men siden han ikke liker å lese er det ikke lett å få han til å gjøre lese leksene, men det går.Vi har blitt enige om at vi skal finne noen veldig enkle bøker han kan lese for Jakop. Håper det går fint. Ellers narrer vi han til å lese litt forskjellig hver dag. Han spiller fortsatt fotball, og trives veldig godt, og begynner å få aket på det. Den 10. oktober skal de på cup i lindesnes hallen. Blir gøy å se hvordan det går. Han bygger fortsatt masse med lego. Han bygger star wars baser, mindcraft verdener og i dag bygget han en middel alder by. Av og til på kveldene legger Jonas og Jakop seg på sofaen, hvor de slapper av og koser seg.


Jon og Jonas har vært ute i båten for å trekke garn og for å fiske. Endelig har Jonas begynt å få interessen for båten tilbake, og han er veldig fornøyd når han kommer hjem. I dag var Jakop med også,  og han var fornøyd og litt sliten.
På de dagene vi har vært så heldige at det ikke har regnet, har vi fått gjort litt ute. Guttene har brent litt søppel, hytta til Jonas er blitt fikset på, hundegården til Dina er blitt flyttet. Bare ett marsvin igjen, og det har flyttet inn i kjelleren. Vi har også fanget en hel arme med mus, og foreløbig leder vi.
Jeg har ikke vært helt i form de siste par mnd. Er mye trett og sliten, men samtidig klarer jeg ikke å sove ordentlig. Det fikser seg nok til slutt. Håper det blir fort, for jeg vil gjerne komme i gang med turer i skogen med Dina. Dessuten er det snart jul, noe som betyr at jeg må begynne å tenke jule kalender. Må jo også få laget litt julepynt med ungene.
Ellers har jeg begynt å spille litt på iPaden. Ett nettbasert spill son heter Kingdom of Camelot, og det er nok der Jonas har funnet middelalder temaet til lego byggingen.
Nå er det på tide å komme seg i seng, og satse på litt søvn.
Lurer på om jeg får skrevet noe igjen en av de neste dagene. Må i alle fall begynne å få tatt bilder igjen.

Blogges

1 kommentar:

Caroline sa...

Så koselig og lese mamma !:)