16. nov. 2012

Mandagen var Jonas syk, så han ble hjemme fra skolen. Dermed le det heller ingen felles trening i fotball for han. Ellers var det en stille å rolig dag. Jeg var en tur innom Liss, og luftet Prins. Vi var en stund i hagen, og gikk en bitte liten tur. Fikk lest litt på kvelden med Jonas, men siden han var syk hadde han ikke bøkene til leksene.
Tirsdag jobbet Jon overtid, og var ikke hjemme før i 19.30 tiden. Jonas og Jakop lekte endel med Dina, og Jonas trener på at Dina skal høre på han når han går tur, så han trener inne med å gå med Dina i bånd, over alt i huset. Jakop syntes det er litt spennende, så av og til tar han tak i båndet å går med. De er så fine der de går rundt. Innimellom ligger de på gulvet og koser, eller leker: Finn Jakop.

Onsdag hadde Jonas kort-dag på skolen. De ekstra timene alene, bruer vi på å snakke og kose oss med bare vår tid. Av og til går vi på kafè. men denne dagen var vi hjemme. Jonas hadde hodet fullt i fantasier, og det er utrolig gøy, og interessant å høre på. Utrolig hva de tenker på. Jon kjørte av gårde med en gang for å få satt vinterdekkene på andre felger, og få satt de på. I tillegg fikk han skiftet den ene reima på bilen. Nå er det ingen av bilene som hyler, for jeg har fått byttet reimer må min bil også. Kjempe deilig.
Jonas hadde fotball trening. Denne gangen var de bare 3 stykker. Håper de får gjort noe med de, for det kan ikke være mye gøy for trenerne. Vi får se hvordan det går etterhvert. Jonas var fornøyd han, og det er jo det som teller. Mens Jonas hadde trening, skulle Jakop og jeg en tur på Europris, for å handle skjøtekabel til vifta i min bil, pluss ett par andre ting. Etterpå skulle vi en liten tur på Mega og handle noe mat. Planen var å bruke den siste tiden på å se Jonas trene, men av en eller annen grunn, klarte vi å bruke så lang tid, at Jonas var den eneste som ikke var blitt hentet. Heldigvis var det bare to minutter siden de var ferdige. Da vi kom hjem var det avslapning i sofaen for Jonas og Jakop.

Torsdag var en utrolig stille dag. Kan si at det må være den roligste dagen på lenge. Ganske deilig. Hadde ett lite besøk av Samal og Abelone, men det er jo ikke akkurat noe stress. Må bare få nevne at nese båndet Dina har på seg brukes ikke fordi hun biter, men fordi ho har fått ett sår, og båndet gjør at ho slikker minimalt på såret. Hadde det ikke vært for at ho helst vil ligge i buret, hadde ho hatt på seg krage. Ho går ikke med båndet hele tiden, men bare når vi ikke er i nærheten så vi kan stoppe ho :)
BLOGGES

Ingen kommentarer: