18. nov. 2012

I dag sov jeg lenge, så alle andre var selvfølgelig opp før meg, men de hadde det jo selvfølgelig fint for det. Jon hadde kokt vann, så Caroline kunne få seg en kopp med te i dag, og ho var kjempe glad for det. Det er så fint å se at ho kan glede seg over små ting i hverdagen. Kanskje vi har gjort noe rett i oppdragelsen? Jakop syntes det er stas å få låne iPaden til Caroline, enda bedre blir det når han får hjelp av ho. Jeg og Caroline hadde oss en tur til alleen for å hente medisinene til Dina, så nå er det bare å vente på raske og gode resultater. Det gikk helt fint å få i medisin i Dina. Ho gapte, og svelgde, og ville ha mer.

Da vi kom hjem skulle Caroline pakke det ho skulle ha med seg hjem til Vanse. Ho ble med opp for å finne sengetøy, og se på noen gensere og bukser. Guttene kom snikende etter, å da Caroline satte seg på senga for å prøve å få noen klemmer og turne litt med de. Guttene klarte de ikke å motstå fristelsen, og angrep Caroline liv og lyst. Det lyser ut av øynene når de er i det humøret, og må si jeg syntes jeg fikk sett et glimt hos Caroline også.Syntes litt synd på ho, men tror nok ho hadde det like gøy som guttene. Det gikk hardt for seg, og det er ikke bare, bare å bli "banket" opp av to små brødre.
De hopper, klatrer, angriper fra alle kanter både med og uten puter. De hadde det kjempe gøy, og av og til hylte de så høyt at jeg fikk veldig vondt i ørene. Etterpå var de helt utslitte alle sammen, og det er jo ikke så rart, for de holdt på ganske lenge. Som dere ser på bilde nederst, overlevde Caroline. Selv hadde jeg det veldig gøy med å se på.

Etterpå gikk vi ned, Caroline fikk pakket, og puttet tingene i bilen. Så kjørte vi utover mot Vanse. Det var utrolig mye vann i veiene, og kjente jeg antydning til vannplaning. Så bilen foran hadde seg en liten sleng, så jeg var glad jeg hadde større bil enn han.I tillegg regnet det så mye at det i perioder var vanskelig å se veien. Det gikk litt saktere enn vanlig, men heller det enn å ikke komme frem i det hele tatt. På veien hjem gikk det mye bedre. Tok en tur innom Europris i Farsund, for Caroline tok med seg Jonas sin vifteovn, så da måtte jeg få tak i en til
han.
Da jeg Kom til Lyngdal, måtte jeg handle litt mat, og selvfølgelig lørdags godt. Hadde nok blitt sendt avgårde igjen hadde jeg kommet hjem uten.  Resten av kvelden bestod av å slappe av, kose oss, og fullstendig kaos i gangen, pga herjing og leking. En helt vanlig lørdag med andre ord.
Før vi la oss, fikk jeg kjøpt julegaven fra Jon til meg. Vet jo selvfølgelig ikke hva det er. hi-hi.
På tide å komme seg i seng.

BLOGGES


Ingen kommentarer: