17. nov. 2012

Fredag

I dag, fredag, har det skjedd litt forskjellig. Etter å ha kjørt guttene på skolen og i barnehagen, kjørte jeg hjem for å hente Dina.
På onsdag oppdaget jeg at Dina hadde fått sår på det ene juret. I tillegg så hadde ho fått en ganske stor melkeproduksjon pga innbilt svangerskap. Vi har brukt nese bånd på ho for å redusere slikkingen hennes når vi ikke er tilstede, eller ho ligger i buret og sover. Ho skulle vel helst hatt krave, men da kunne ho ikke vært i buret, og det er der ho helst vil være. Etter en grundig undersøkelse, og klipp av klørne, var det tid for en antibiotika sprøyte som holder frem til i morgen. Det ble medisin for å stoppe melkeproduksjonen, medisin for betennelse, og kortison for å dempe kløingen mens såret gror. Tydelig at ho ikke er helt i form, for da vi var ferdige, snuste ho litt rundt, før ho la seg rett ut på gulvet. I morgen skal jeg hente medisinene, og håper ho blir fort bedre. Frem til såret er grodd kan vi ikke gå tur i skogen, eller på stranda nede på Kvavik .

Hentet Jonas på skolen halv ett, og Jonas skravlet som en foss, hvis han ikke lå på gulvet å koste med Dina. Kl 1500 kjørte jeg ned på elkjøp for å handle noe, men siden de ikke hadde det, får jeg heller undersøke på nettet. Etterpå var det ned i barnehagen for å hente Jakop, og så kjørte vi ut til Vanse for å hente Caroline. Normalt syntes Jakop det er topp å komme ut til Ella og Jan Arve, men i dag sovnet han i bilen på vei ut, og var så mamma dalt når han våknet, at ingen av de fikk se, ta eller snakke til han. Rart å se han sånn, for det er ikke likt han en plass, men en gang må vel være den første.
På vei hjem hentet vi en pakke på posten fra Ann Siren, før vi kjørte ned på Knøtten for å hente mat der. Det er så utrolig koselig å ha Caroline hjemme, og kjenner hver fredag hvor mye vi savner henne, også ved matbordet.
Etter middagen hadde Jakop kommet seg igjen, og raste rundt i over alt, og skulle bare herje, klatre og hoppe. En helt vanlig Jakop. Heldigvis tok han seg tid til kos på gulvet mens jeg kledde av han. Han har funnet ut at det å ligge på saue skinnet er deilig, men han klarer ikke å ligge lenge i ro. På Norske talenter, var det ett par danse grupper som tydeligvis inspirerte Jakop. Han prøvde flere ganger å snurre på hodet, noe som ikke gikk helt greit. Han får begge bena i været, men tipper bakover. Heldigvis satt Ella på siden og tok i mot.

Etter at Jakop hadde lagt seg ble det så rolig at det går an å føre normale samtaler i et normalt stemmeleie. Vi koste oss, kikket på tv og pratet. Kjempe koselig. Jonas savner Caroline mere enn han vil si, så han ble kjempe glad da Caroline ville sove på sofaen hans. Søt er han. Caroline var sliten og trøtt, og gikk å la seg rett før tolv. Ho har fått utslett, klør noe veldig og har hovnet litt opp, så søvnen har ikke vært den beste de siste dagene. Nå har vi funnet frem kremen ho fikk sist, og håper den virker like fort som den gjorde da.
Nå er det absolutt på tide å legge seg.
BLOGGES

PS: De rare bildene av Jakop fant jeg på iPaden.

Ingen kommentarer: