25. nov. 2012

Clarion Hotel Ernst, mat og Sørlandsparken

I går, fredag, kjørte Caroline og jeg inn til Kristiansand og Clarion Hotel Ernst. Vi var her for noen år siden, da de begynte å pusse opp. Det har blitt så forandret her, at vi nesten ikke kjente oss igjen. Det er blitt kjempe fint. Vi hadde det kjempe koselig. Vi gikk opp på rommet, og rett og slett bare slappet av. Etter noen timer gikk vi ut, og opp på en plass som het Hos Naboen. Der spiste vi en deilig middag. Kjedelige som  vi er, bestilte vi hamburger. Problemet, hvis man kan kalle det det, var at prisen var grei i forhold til størrelsen på porsjonen  men porsjonene var så store at det var umulig å spise det opp. Kan si det sånn at jeg spiste meg stapp mett, og likevel var det ca halvparten igjen. Det sier vel egentlig ikke så mye, bortsett fra de som kjenner meg, og som vet hvor mye jeg kan spise. Etterpå gikk vi opp på rommet, fant en film på tv, og la oss. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å se hele filmen, men det tok ikke lang tid før vi sovnet.

Lørdag stod vi opp, stelte oss, og gikk ned til frokost. Det var veldig mye forskjellig mat, pålegg og brød. Juice, kaffe, te  melk og varm melk. Noe for enhver smak. Caroline valgte, ikke overraskende, tomatbønner, rundstykke og kokt egg. Jeg valgte eggerøre, gulost, krydder ost og 3 forskjellige typer rundstykker. Skulle gjerne hatt oppskriften på de. Etter frokosten gikk vi opp på rommet, slang oss ned på senga, og ladet opp til en tur i Sørlandsparken.

Første stopp var ToysRus, hvor vi fikk kjøpt Lego julekalender til Jonas og Jakop. Deretter gikk turen bort på senteret. Det fant vi etter langt om lenge bodyer i strl  92 til Jakop. Fant ut av at han begynner å bli stor, for nå er han ute av baby avdelingene, og vi må opp i barneavdelingen for å få tøy til Jakop. Fordelen er at da blir det litt mere tøy å velge mellom. Ulempen er at der får man ikke tak i bodyer, noe som er veldig greit å ha på en 2 åring, når han er ute å leker.


 Vi fikk også tak i genser til meg, tykk tights til Caroline, hettegensere til Jonas, og fødselsdag gave til Jan Arve. Vi var også en tur innom Peppes og hadde litt mat. Godt fornøyd med dagens handel, selv om det var litt rart å ikke ha handlet mere. Vi får ta det igjen neste gang, men vi så veldig mye fint vi kunne hatt. Jeg kikket etter en kose/joggebukse, men fant ingen. Ikke det at jeg lette så mye heller.  Til sist tok vi turen innom en dyre-butikk, som ligger rett ved senteret. Der fant jeg endelig den type trekksele som jeg vil ha til Dina. DA vet jeg hva jeg ønsker meg til jul. Caroline gikk rundt å kikket på hundeutstyr. Hun har funnet ut at ho vil ha en liten hund til å begynne med, og så heller få seg en Newfoundlands hund senere.Da vi var ferdig å kikke rundt, satte vi turen tilbake til Clarion hotell og det deilige rommet. Caroline endte med å ligge rett ut i senga, og jeg i badekaret. Litt rart å tenke på, men normalt går vi 6-8 timer i Sørlandsparken  med mesteparten av tiden på senteret. Da er vi selvfølgelig slitne  men da er det mere det at vi har vondt i bena og ryggen. Psyken min er også ganske gåen, men etter å ha gått der i snart 18 år går det jo fint. I dag var vi så slitne, at vi nesten ikke skjønte noen ting, og det etter å ha vert der i ca 4 timer. Helt utrolig. Caroline mener at det er fordi vi er innstilte på at denne helga skal vi slappe av og kose oss. Er nok kanskje noe i det.

Utpå kvelden tok vi oss en tur rundt i byen, og kikket litt. Tydelig at julebord sesongen har startet. I tillegg var det litt rart å se at julepynt og julelys var begynt å henges opp i gatene. Det er da man skjønner at nå er det ikke lenge igjen til Desember, og jul. Vi tok en tur på en restaurant som het Glipp. Det hadde vi lasagne. kjempe godt, og må si at her stod, mengde og pris, og hva man orker å spise, godt i hop. Etter å ha spist, noe som jeg syntes vi har gjort mye; ruslet vi gode og mette tilbake til hotellet, for en ny runde avslapping. Nå skal jeg ut å ha dagens siste røyk, og så er det rett i seng etterpå.
BLOGGES

Ingen kommentarer: