19. aug. 2012

Første uka med skole

Søndag kjørte vi opp til Tore og byttet hagemøbler. Ikke et helt rettferdig bytte. Han fikk det lille glassboret og fire stoler, og vi fikk sofa, to stoler og ett bord. Det som er på bildet. Vi er veldig godt fornøyde med møblene, og terrassen ble liksom en helt annen, og veldig koselig. Mye deiligere å sitte der ute nå.
Mandag og tirsdag var de siste dagene i ferien, og de to dagene utnyttet Jonas godt. Han sov lenge, og gjorde stort sett som han ville. Selvfølgelig innen rimelighetens grenser.Mandags morgen begynte jeg å føle meg litt "gammel". Satt i stua etter at Jakop hadde spist frokost, og tenkte litt. Caroline holder på å flytte ut for å gå på videregående skole, litt og litt riktig nok Jonas oppfører seg som en tenåring, og nekter å stå opp for han vil sove lenge. Og Jakop bruker iPaden til å se på traktorer på YouTube. Jepp, jeg er visst ikke 20 år lenger.
Onsdagen begynte både Caroline og Jonas på skolen igjen, og de var godt fornøyde begge to. Caroline var hjemme en liten tur, og hadde mye å fortelle om skolen. Gøy å høre hvor fornøyd ho var. Måtte også ha noen underskrifter på noen skole papirer, men det regnet vi jo også med.

Torsdag og fredag gikk som det normalt gjør når jobb, skole og barnehage er i full gang. Herlig å se at Jonas tydeligvis kommer til å trives like godt i år. Torsdag var Jonas og jeg nede for å handle nytt pennal, gym/svømme bag og bokbind. Endte opp med Manchester United merke på alt sammen. Jon ble veldig fornøyd da han så hva han hadde kjøpt.

Fra fredag til Lørdag var Caroline hjemme. Jonas fylte 8 år på lørdag, men siden det var familie selskap på søndag skulle ho egentlig ut til Vanse før barneselskapet begynte kl 14, men ble igjen for å hjelpe til. Endte opp med 16 stykker, inkludert Jakop, som tok helt av, siden han fikk lov av Jonas og være med på det de gjorde. Det var godt med leven, og tror nok de hadde det gøy, for de hadde ikke engang tid til å spise sjokoladekake, og Jon gikk etter de på utsiden når de skulle ha is.
Farmor og farfar kom opp en tur for å gratulere Jonas senere på dagen. På kvelden før Jonas skulle legge seg hadde han opptelling av penger, og ble kjempe fornøyd når han så hvor mye han hadde fått. Han fikk også en lego figur som vi gleder oss til å sette sammen.
I dag, søndag, var jeg og hentet Caroline i Vanse før familieselskapet. Jan Arve kom etter når han var ferdig på jobb. Farmor, farfar, tante Liss, onkel Erik, Natalie og onkel Tore kom opp på kaffe og kake. Tore måtte gå tidlig, for han skulle en tur til Drammen. Jonas har kost seg kjempe masse i helgen, og er kjempe fornøyd med alt han har fått. Av Jakop fikk han Star Wars 3, Wii spill. Av oss tre andre får han senere. Etter en livlig bursdags helg hadde vi en kjempe sliten gutt både lørdags kvelden og i kveld. Jakop var ganske utslitt han også. Han prøver å følge Jonas i alt han gjør, og denne helga har det vært kjempe mye som har skjedd, og utrolig mye aktivitet, så det er jo ikke rart at han er sliten. Vi merker det godt både Jon og jeg. Nå er det på tide å komme seg i seng, for det kommer en ny uke i morgen.
BLOGGES

Ingen kommentarer: