20. aug. 2012

 I dag hadde jeg fødselsdag, og da jeg kom i barnehagen, sang de for meg. Kjempe koselig. Været i dag har på en måte vært helt forferdelig. Utrolig varmt, men klamt og "trykkende". Ett ypperlig vær for migrene. Hadde jeg bare husket å hente medisinene på apoteket, hadde jeg nok sluppet litt lettere unna. Håper på et ordentlig tordenvær, så lufta virkelig blir renset opp, og trykket blir borte. Kjempe deilig å gå ut etter ett ordentlig tordenvær. Ren og frisk luft.
Jakop sovnet i bilen hjem fra barnehagen, og hadde seg noen minutter på sofaen. Jonas fikk han våken, så det ble heldigvis ikke mange minuttene. Han var fortsatt litt trøtt og sjanglete da han skulle være med broremann ut, og da er det fint med en storebror som kan hjelpe til med skoene. Jonas er kjempe flink med Jakop. Jakop sin store hobby for øyeblikket er å sette avgårde ned veien på traktoren eller med sparkesykkelen, spesielt siden Jonas kommer løpende etter for å passe på at det ikke skal gå galt.


Jakop fant ut av at han ville kose litt med marsvina i dag, og da syntes han det er veldig kjekt å være liten. Han er rask til å klatre opp i buret til de, og der kan han sitte en stund. Jonas hadde leksehjelp etter skolen i dag, men siden han ikke hadde fått hjelp, hadde han prøvd selv, men hadde svart på feil spørsmål. Svarene var i alle fall rett, men vi fikk i alle fall gjort leksene. Får se hvordan det går neste gang, men er dette noe som gjentar seg, må jeg si ifra. Poenget var at siden han sliter litt, kunne han få ordentlig hjelp til skriving. Matematikk går helt fint, så den tar han uten problemer. Håper det går bedre etter hvert, og er litt spent på om han får eget opplegg i år også, eller bare ekstra timer.
Kom til å tenke på noe Jakop sa i går kveld. Mamma, meg lillebror, sa han. Ja, svarte jeg. Hvis mamma få baby..... sa han. Hva da? sa jeg. Da meg bli storesøster, sa han. Kjempe søtt, og veldig typisk Jakop å tenke sånn, men likevel. Det er nok utrolig mye de tenker på som de ikke kan få sagt, eller spurt om.Nå er det straks natt i natt.
BLOGGES

Ingen kommentarer: