12. aug. 2012

Begynnelsen på storopprydding

Først må jeg få sagt at dette er det første innlegget som er gjort bare på iPaden, så vi er litt spente på hvordan det blir. På torsdag morgen, røk viftereima på bilen til Jon, og siden jeg trengte bilen min, måtte han bli hjemme. Han fikk i alle fall litt tid alene med Jonas, og selvfølgelig bestilt ny reim. Resten av dagen var det ikke så veldig mye somskjedde, bortsett fra at Caroline kom hjem fra Vanse. Noe som er kjempe kos, selv om ho er i dårlig form om dagen.Jon måtte ha min bil på fredagen også, så da Caroline skulle til legen, tok ho mopeden, og Jonas og jeg syklet. Siden jeg ikke har syklet på mange år, turde jeg ikke å sykle ned alle bakkene, så vi syklet og gikk litt hele bakken ned. Det tok sin tid, men når vi førsten var kommet ned, gikk det unna. Det var deilig å sykle igjen, men må innrømme at jeg ble litt sliten, og fikk utrolig vondt i bena. Legen vet ikke helt hva som feiler, så det ble tatt masse blodprøver. Svaret prøvene kommer neste uke, og vi satser på at vi ikke får en tlf om at noe er galt. Ellers har ho en oppfølgingstime neste måned. Etter at vi var ferdig hos legen, tok vi oss en tur på kafe,før Caroline kjørte hjem. Jonas ogjegtok oss en tur i barnehagen til Jakop. Der fikk Jonas lekt og kost seg til Jon kom og hentet oss rett før fire. Vi kjørte hjem,og tok en kopp kaffe, før Carolineog jeg tok en tur på butikken. Der kjøpte vi taco, godt og film som vi skulle kose oss med på kvelden. Filmen og godtet skulle vi kose oss med når små trolla hadde lagt seg. Tilfeldigvis var det en film på tv som alle tre ville se, og dermed så vi den istedet. Det er så utrolig koselig når Caroline har tid til å sette seg ned med oss på kvelden.


Lørdagen kjørte Jon og guttene ut på Neset for å besøke Hilde og Kåre som hadde tatt turen ut denne helga. Caroline og jeg ble igjen, for vi skulle ned til Alleen for å handle litt tøy, før ho skal begynne på skolen på tirsdag. Vi følte oss litt ovenpå, og fant oss hver vår sykkel og sykklet ned. Merker det godt i kroppen, men det må man nesten regne med. Caroline fant seg en bukse som passet perfekt, noe som er utrolig skjelden, på grunn av lengden på bena, og ett par andre ting. Caroline var super fornøyd. I tillegg fant ho seg en kjempe fin topp og bh. Da vi var ferdig i Alleen, tok vi turen opp til Natalie, hvor vi møtte Jon og guttene. Natalie fylte 15 år, og dermed fikk vi deilig kake og is.


Når vi kom hjem, tok Caroline turen opp til Linn. Vi hadde regnet med at ho kom sent hjem siden det var lørdag, men ho var hkemme rett over tolv. Vi fant ut av at vi skulle se filmen vi skulle ha sett på fredagen. Det var en kjempe gøy film, som jeg gjerne ser igjen. Husker ikke helt hva den heter, men filmen var like god fordi. Det ble litt sent, men siden det var lørdag, kan vi late som om det ikke gjør noe. Jonas har vært kjempe fornøyd denne helgen, for han har fått lov til å sove på sofaen inne hos Caroline. Eller er det det ikke mye rydding vi har fått gjort, men vil heller nyte det fine været.
Nå skal legge ut dette innlegget, og må si jeg er litt spent på hvordan det blir.
BLOGGES

Ingen kommentarer: