2. jun. 2012

Tirsdag til torsdag, jordbær og eksamen

Her hjemme har guttene vært plaget med øye katar. Forrige uke var Jonas hjemme, denne tirsdagen var det Jakop. På mandag kom det tilbake, og det ble en ny runde med drypping. Tirsdag var han blitt hoven ned under øynene, og da sender jeg han ikke i barnehagen. Dessuten var det deilig å ha han hjemme alene, uten at han var slapp og syk.
Det var min første dag med bil, og må innrømme at jeg nøyt å kjørte Caroline og Jonas på skolen.
Jakop og jeg koste oss hjemme.
Av en eller annen grunn ville han ha sparkesykkelen opp på terassen, så jeg gikk inn for å ta på ordentlige sko. Innen jeg kom ut igjen hadde Jakop allerede fått sparkesykkelen ett godt stykke opp trappa. Fant fort ut at han hadde lyst til å ha den inne også, og benyttet en hver anledning til å dra den inn over dørstokken
Jakop ville dele opp jordbærene mine, og han hadde virkelig teknikkene inne. Han fikk skjært så jeg fikk nok til ett par brød skiver, men så ble han så ivrig at bitene ble mindre og mindre, og til slutt så det ut som syltetøy.

Jonas hadde svømming, og langdag på tirsdag, og da er han både trøtt og sliten da jeg henter han, men han kommer seg når han har fått hvilt og spist litt. På ettermiddagen var det kamp på stadion. De spilte mot det samme laget som sist. Det endte med tap. Tror det ble 3-7, men skal ikke si det sikkert. Blir spennende å se hvordan det går neste uke. Kan love at Jonas, sovnet fort. Jakop er det litt værre med. Han sovner stående i 5 tiden. Selv om han bare får noen minutter søvn, er det nok lading til ett par timer til.
Caroline og Linn drev å leste til eksamen de skal ha på torsdag.


Onsdagen var Jakop så mye bedre at jeg sendte han i barnehagen. Fikk gjort litt forskjellige små ting her hjemme. Ikke så mye som jeg skulle ønsket, men må ta det i det tempoet kroppen klarer, selv om den ikke er helt enig i det hjernen vil. Jonas har kort dag på onsdagene, og det gir oss litt tid uten Jakop. Jonas har fotball trening på onsdagene, så han var ganske sliten da vi satt å spiste da han kom hjem. Ulempen er at han blir fort grinete, fordelen er at han sovner fort. Caroline var en tur ut til Linn på ettermiddagen/kvelden.
På torsdag hadde Caroline skriftlig eksamen i engelsk. Ho grudde seg veldig, for ho følte at ho ikke hadde lest nok. Da jeg hentet ho var ho usikker på hva resultatet blir, men så lenge har gjort så godt ho kan, er det godt nok. Det har nok gått bedre en ho trur. Jonas og Jakop hadde en rolig dag hvor det ikke skjedde så veldig mye. Samal og Abelone var innom, og Jon fikk hjelp av Jakop og Samal til å putte veden i sekkene. Tore var også innom på en kopp kaffe. Caroline var en tur ute hos Linn, denne dagen også, men i kveld ble Linn med hjem. Siden klokka var nesten halv 12, tok de seg fem minutter i stua og pratet litt. Caroline gikk på rommet for å rydde sofaen. Deretter var det å finne sengetøy, og så gikk de å la seg. Jeg og Jon var i seng ikke lenge etter.
BLOGGES

Ingen kommentarer: