7. jun. 2012

Tirsdag og fotball, onsdag,

Tirsdag.
Tirsdag skulle Linn til Farsund, så jeg kjørte ho ned til Alleen etter at jeg hadde levert Caroline på skolen. Da ho var ferdig der var ho på skolen resten av dagen. Jeg tenkte jeg skulle sove litt siden alle tre hadde langdag  og jeg har fått sovet minimalt den siste uken, men siden jeg "skulle bare" først, kom jeg ikke så langt.
Jonas hadde kamp på tirsdag så Jon ble med ned. Linn og Caroline skulle en tur til Tomine etter middag, men rakk ikke å spise ferdig før Jon og Jonas skulle gå, så jeg kjørte de ned til stadion etter på. Der skulle de møte Tomine.

Jonas og laget vant kampen. Er kjempe stolte av de, og Jonas var stolt når de kom hjem. Jakop har funnet ut av at hvis vi er på utsiden, kona han få snike til seg en liten saft is fra fryseren. Han er veldig ivrig på at vi skal ut å drikke kaffe, og hvis jeg ikke går ut, prøver han å dytte meg ut. Er jeg ute smeller han døra igjen, og løper inn til frysen. Noen ganger prøver han å overbevise oss med at han bare skal legge på plass saksa som vi har ute for å klippe plastikken.
Jonas har begynt å lese for Jakop før han skal legge seg. Noe de syntes er gøy begge to. Jeg hentet Caroline i 10 tiden. Linn ble igjen hos Tomine siden de skulle prøve å ta teorien på moped lappen dagen etter

Onsdag.
Linn og Tomine kjørte inn til Mandal for å ta teoriprøven, noe de ikke fikk gjort. Linn hadde glemt legitimasjon, og politiet hadde ikke fått surret seg til å få sendt godkjenningen. Surt å reise så langt for ingenting.
Caroline var på skolen, og fikk vite at ho skulle på skolen torsdag for å få vite hvilket fag ho kom opp i muntlig. Linn skal møte på fredag.
Linn var i Mandal på ettermiddagen på en gjenforenings fest, og var hjemme rett over åtte. Jan Arve kom å hentet Caroline mens Jonas var på fotball trening. Jan Arve lekte litt med Jakop før han gikk. Vi har satt opp ett lite telt på terrassen med tunnel. Jakop ville at Jan Arve skulle krabbe igjennom han også, men det gikk heller dårlig. Jakop rakk å snike til seg en is, mens jeg hang opp tøy, da han hørte jeg kom kastet han den under en stol. Da jeg ba han ta den frem, og spurte om han hadde lov og ta, sa han: Jonas tok, og så satte han på seg sitt fineste smil.
Caroline kom hjem i ti tiden, og ble en liten stund før han kjørte hjemover.
Tore kom tur på en kopp kaffe eller to. Normalt sitter vi ute mer eller mindre hele tiden, men vi måtte evakuere inn, fordi det var en invasjon av knott / små fluer på utsiden. Fikk sett Criminal minde før jeg gikk og la meg. Dobbelt episode, herlig.
BLOGGES

Ingen kommentarer: