14. jun. 2012

Tirsdag, Linn`s eksamen, og siste fotball kamp

Tirsdagen startet fint, helt til vi kom i bilen. Den var helt død. Normalt hadde det ikke gjort så mye, men i dag måtte Linn rekke bussen, for ho skulle ha muntlig eksamen, og Jonas skulle ha bading, så han måtte også rekke en buss. Typisk. Heldigvis var naboen så fantastisk snill, og kjørte de avgårde alle sammen. Erik kom opp og fikk hjulpet til med å starte bilen, og så var det ned til barnehagen. Da jeg kom ned hadde ikke bilen svive lenge nok til at jeg kan stanse den, men AnneMarit kom som en reddende engel, og tok med seg Jakop inn. Kjempe kjekt med god venner. Kanskje på tide å ta seg en tur ned dit. Andre plasser og kanskje.


En liten stund etter at jeg kom hjem, kjørte jeg opp til Kvås for å hente Linn. Ho var ferdig med eksamen, og var fornøyd. Senere på ettermiddagen fikk vi vite at ho hadde fått en 3. ho også. Kjempe flott. Godt jobba. Håper jentene ser at det lønner seg å lese. Selvfølgelig ikke så mye som de har gjort de siste dagene, men jevnt over hele tiden. Vi satser på det i fra høsten av.
Jonas satt på med naboen hjem fra skolen, for Caroline skulle til legen 1415, men av en eller annen grunn stod hun plutselig ikke på lista, og kom derfor ikke inn. Fikk snakket med ei av damene som jobber der, og de skulle ordne det slik at legen fikk skrevet legeerklæring for fraværet hennes. Har blitt litt pga, smerter i skulderen etter vi kjørte ut i vinter, migrene, smerter i kroppen generelt og sterke mensen smerter. Heldigvis er det borte etter at ho begynte på p-sprøyte i vinter. En ting mindre som gjør vondt. Da jeg kom hjem med Caroline var det på tide å hente Jakop i barnehagen. Linn satt på ned til Alleen, for ho skulle sitte på med noen ut til Belland.

Kl 17 hadde Jonas og guttene årets siste fotballkamp. De tapte, men heldigvis syntes ikke Jonas at det gjør så veldig mye. Ennå. De har hatt det gøy, og blitt veldig flinke alle sammen, og det er det viktigste.
Caroline var med ned for å se kampen, for det hadde ho lovet han tidligere i våres. Etterpå kjørte ho ut til Belland og Linn. Der grillet de og koste seg. Det var meningen at de skulle se en grøsserfilm, eller lignende, men det var glemt å leie en film, så de endte opp med å se på "Terkel i knipe", istedet for. De ble kjørt hjem, og var her i 23 tiden.
Ellers en rolig kveld, hvor Jakop ikke ville sove.
BLOGGES

Ingen kommentarer: