6. jun. 2012

Mandag og litt av hvert

Mandag gikk det fint å få opp alle barna. Linn og Caroline stod opp etter første vekking
Jonas og Jakop våknet raskt de og, men dro dyna over seg og ville kose seg litt til under dyna. Fikk Jonas og Linn på skolen, og Jakop i barnehagen. Deretter var det avsted til tannlegen med Caroline. Mens Caroline var inne hos tannlegen, kjørte jeg hjem for å få gjort ett par ting. På vei ned igjen  fikk jeg fylt litt etterlengtet diesel. Er helt sikker på at jeg hørte bilen juble etterpå.
Det gikk fint hos tannlegen for Caroline. Ho fikset to hull, og var litt nummen i munnen etter bedøvelsen. Ho skal tilbake neste uke for å ta ett par hull til. Nå i ettertid har ho nesten fått sår på innsiden av kinnet på grunn av en liten skarp bit som fortsatt sitter fast i tanna. Satser på at de får fikset på det når ho har neste time. Jonas hadde kort dag på skolen så han ble hentet i halv ett tiden. I det jeg kom hjem etter å ha hentet hentet Linn og Tomine kvart over to, kjørte Caroline utover til Vanse og Jan Arve.
Linn og Tomine skulle lese til teoriprøven på moped. Hvor mye de egentlig fikk lest vet jeg ikke, men det ble vel ett par minutter i alle fall. Bedre med litt, enn ingenting. Tomine ble hentet en liten stund etter at Jakop var hentet, og Jon kom hjem fra jobb. Etter middag, tok Linn en tur ned til en venn som bor ikke langt fra oss. De skulle se film,og litt forskjellig. Da Caroline kom tilbake til Lyngdal, kjørt ho ned til Linn. Ho var der litt, før de gikk hjem sammen. De var hjemme før halv elleve.
Siden de var litt trøtte, gikk de å la seg litt tidlig, etter å ha sittet i stua med oss, og fortalt om hva de hadde gjort. Jeg fikk også avtalt med Linn om hvordan vi skulle ordne det så ho rakk ned til de ho skulle sitte på med til Farsund. I løpet av dagen tenkte jeg litt på hva og hvordan jeg skal få gått over tingene vi skal ha med på tur i sommer ferien. Fant ut av at jeg begynner med å sjekke soveposer og underlag, men først vil jeg få tatt ned teltet som står i hagen. Har fått sjekket at det var tett, men for sikkerhets skyld kommer jeg nok til å ta med "plast lim". Gleder meg.Begynte å tenke litt over hvor gammel Jakop var første gang han var med. Fant ut av han ikke var mere enn 3,5 måneder, Jonas var nesten 7, og Caroline var 14. Michelle var også med, og ho var 15. Litt rart å være den eneste voksne, men det gikk fint, for jentene var flinke til å hjelpe til. I fjord ble Caroline igjen hos Siri, og kom nedover til Kragerø etter noen dager. Da jeg og guttene, kom til Sanidal, stod Jon og ventet på oss. Han hadde tatt bussen fra Lyngdal og oppover til Kragerø.
Jeg var også litt trøtt, så jeg klarte til en forandring å komme meg i seng før halv ett.
BLOGGES

Ingen kommentarer: