1. jun. 2012

Male på en mandag

Mandag kjørte vi opp til Jan og Elisabeth, for Jon skulle hjelpe Jan med å male litt på huset, og så skulle han sette på reima på Renaulten. Det var ganske mange folk der som hjalp til, eller var på besøk.
Elisabeth, Benjamin og Nicolai kom hjem i 18 tiden. Da de kom fant Elisabeth frem en type vannsklie. Uansett hva det heter hadde ungene det kjempe gøy. Jakop som normalt vil prøve det meste gikk å satte seg i trappa. Der satt han å fulgte med, og lo godt av de som lekte.
Benjamin holdt seg i basseng, og man kan si at han ble veldig våt, og noen kilo tyngre der han holdt på i body og joggebukse.Vi rakk i alle fall å få av han skoene.
Mens ungene koste seg med vannet, de voksne guttene holdt på med dagens siste rest av male jobben, begynte Elisabeth å grille. Det ble masse deilig mat. Ris, salat, saus og masse forskjellig kjøtt.
Jon og Jan fikk satt på reima på Renaulten, så han kunne ta den med hjem. Det vil si at da hadde vi endelig to biler igjen. Jeg fikk tilbake min og kunne endelig kjøre barna på skole og i barnehage selv.


En liten stund etter at vi hadde ryddet av bordet, måtte vi kjøre hjemover. Jakop var utrolig trøtt, og sovnet selvfølgelig på veien hjem. Dessuten var det skole dagen etter, og en kjempe gira Jonas er ikke lett å få i seng. Selvfølgelig våknet Jakop når vi kom hjem, og da var det to over trøtte, og gira gutter her. Fikk de i seng, og etter langt om lenge sovnet de.
BLOGGES


Ingen kommentarer: