11. jun. 2012

Lørdag, Kristiansand, besøk og lesing

Lørdag stod vi alle opp i 9 tiden. Linn, Caroline, Jonas og jeg gjorde oss klare for en liten tur til Kristiansand. Jon og Jakop skulle ha seg en tur opp til Jan.
Vi kom oss avgårde litt senere enn beregnet, men det kan skje. Vi var fremme i Kristiansand og Toy`sUs i 11 tiden.
 Mens Jonas gikk rundt for å etter det han hadde lyst på. Det var som vanlig Star Wars lego, og en eller annen form for skytevåpen. Jonas fikk til slutt bestemt seg for ett Star Wars skip, ett gevær og ekstra skudd, med sugekopper.Han var stolt over å ha kjøpt for sine egne penger, men det var litt surt at han nesten hadde brukt opp alt. Caroline og Linn fant mye rart de også. Blant annet de som ser ut som en sparkesykkel med 3 hjul. Tror det skal være en blanding av skateboard og sparkesykkel. Gøy hadde de det i alle fall.

Etterpå var det bort på sørlandssenteret. Der fikk vi først i oss mat, før Caroline og Linn gikk å kikket litt for seg selv, og Jonas og jeg hadde oss en tur innom H&M og Clas Ohlson.
Fikk tak i ny barber/klippe maskin til Jon, skjøteledning til meg, og litt superlim til å lime lego skipet til Jonas.
Jonas fikk også kjøpt en gave til Jakop. Det var en ball/ planet med et lego skip og Dark Vader.
Caroline fikk kjøpt seg extension med hår klype. Linn fikk kjøpt seg extension med klipps. Etterpå var det hjemover. Stoppet på Shell rett utenfor Kristiansand for å kjøpe meg en kopp kaffe, kontantkort til Linn, og en is til Jonas som jeg hadde lovet han skulle få som dessert. Vi var veldig heldige på vei hjem. det så ut som om vi skulle havne midt
En liten stund etter vi kom hjem, ble Linn hentet. Ho skulle hjem en tur til pappaens overraskelses selskap. Caroline satte seg til å lese.

Eas og Jan Arve kom å hentet Caroline tidlig på kvelden,og så kjørte de for å hente Linn sammen.
Jakop la seg en stund etter at de kom hjem, og Jonas enda en stund etter det. Eas og Jan Arve gikk når de hadde sett en film ferdig, snakket litt og kost seg, fordi Linn og Caroline ville lese litt mere før det ble natta. Etter å ha lest en stund, kom de inn å satte seg i stua med oss en liten stund, før de gikk inn på rommet for å lese litt før de skulle legge seg til å sove. Jeg brukte kvelden til å lime det nye Star Wars skipet til Jonas. Det ble kjempe stilig.
Litt for sent ble det natt i natt på meg og Jon.
BLOGGES.

Ingen kommentarer: