9. jun. 2012

Fredag

I går morges gikk det fint å vekke Linn. Ho var våken før jeg fikk sagt ferdig "Linn". Det var desidert mye verre med guttene. Jonas ville bare ligge lenger i senga og kose seg under dyna. Tok nesten 20 minutter å få han ut av senga. Da han begynte å bli medgjørlig gikk jeg for å vekke Jakop. Han våknet ganske raskt, men hadde den lengste strekken jeg noen gang har sett. Han lå i nesten 5 minutter å strakk seg og vred på seg, før det var greit for han å bli tatt opp. Han klør endel rundt håndleddene ennå, og jeg føler meg stadig vekk som en klø pinne. Så fort jeg tar han på armen begynner han å klø seg på genseren min med å gnikke håndleddene mot skulderen min. I dag var det Linn sin tur til å gå på skolen, og Caroline til å ha fri.

Jonas skulle på skoletur til Kilden i Kristiansand. Han har ikke hatt lyst til å bli med, men i går kveld glemte han det, og snakket ikke om det, så vi fant ut av at vi ikke skulle nevne turen før han hadde stått opp i dag. Han virket litt mindre skeptisk i dag tidlig, og så faktisk ut som om han gledet seg litt da jeg satte han av ved skolen.
Jeg hadde ett møte i barnehagen i forhold til meg, og hvordan Jakop fungerer i barnehagen. Det gikk veldig fint, og det ser ut som om vi får dekket utgiftene på barnehage i fra høsten av også. Da jeg var ferdig på møte hentet jeg Linn på skolen, for ho var ferdig der for i dag. Linn kom opp i samfunnsfag muntlig, og ho virker fornøyd med det. Caroline og Linn satte seg til å lese til eksamen ikke lenge etter at vi kom hjem. De har vært utrolig flinke til å lese i dag. Da de satte seg til å lese, gikk jeg opp for å sove litt. Jeg trenger mest mulig søvn før jeg skal til Kristiansand på Toy`s rus og sørlandssenteret. Da blir jeg ikke så sliten i hodet når jeg kommer hjem.
Da jeg hentet Jonas på skolen, satt to klasse veninner på opp. De leste litt, og hjalp Caroline og Linn med ett par småting. De gikk igjen når Jeg hadde hentet Jakop i barnehagen. Caroline og Linn var slitne, så Caroline sov litt frem til middag, og Linn la seg til å slappe av på sofaen. Til middag hadde vi en fin blanding av mat. panert kjøtt til Jonas og meg, fiskekaker til Jon og Jakop, og kylling til Caroline og Linn. Jonas hadde det litt gøy med maten mens vi holdt på å sette oss.
Siden de mer eller mindre hadde lest sammenhengende i 5, Fikk Linn gå ned til Jens, også sendte jeg Caroline ned da ho våknet.

De kom hjem rett før 10. Jonas fikk lov til å ligge i senga til Caroline og se på tv. Da Jonas hadde fått ordnet seg ferdig, tok Caroline, Linn og jeg en tur ned på butikken og kjøpte noe godteri og chips. Mens jeg gjorde ett par småting, leste de litt til. Etterpå satte vi oss ned og så på CIS Maiami. Jon og Linn sovnet før vi kom halvveis i episoden. Vi vekket dem da vi var ferdig å se. Så gikk Caroline og Linn og la seg. De leste en halv time, var litt på pc, og så sovnet de.
Ikke lenge etterpå gikk jeg og Jon og la oss.
BLOGGES

Ingen kommentarer: