30. jun. 2012

Ett par uker, og litt til

Av og til kjennes det ut som om tiden står stille. Uansett hva og hvor mye man prøver å fylle dagene. Andre dager går tiden så fort at man føler at man ikke rekker noen ting.
De siste ukene har av en eller annen grunn vært litt annerledes. Dagene har bare fløyet avsted. Uansett om jeg har hatt ingenting  eller mye å gjøre, eller hvor mye som har skjedd. Litt merkelig egentlig.

Mandag 18/6 skjedde det ikke noe spesielt, bortsett fra at det var Caroline sin siste skoledag.
Tirsdagen var det avslutting med skolen til Caroline, på kvelden. Kjempe koselig, og artig underholdning. Helt utrolig å tenke på at Caroline er ferdig med grunnskolen, og skal videre på videregående skole fra høsten. Tiden fra ho lå i armene mine for første gang, og til nå har gått utrolig fort. Syntes det er rart å tenke på at Caroline har blitt så stor. Føler meg på en måte litt gammel, selv om jeg ikke er mere enn 36 år. Jonas hadde sin siste kamp før sommeren. Tror de tapte, men er ikke sikker. Er det noen som vet så bare si ifra. Jonas var fornøyd i alle fall.

Onsdagen skjedde det endel. Da vi kom ut i bilen, var den tom for strøm. Igjen. Noe som  passet helt utrolig dårlig. Jonas hadde siste dag på skolen, jeg skulle til opptikkeren halv 10, og frisøren kl 11. Caroline skulle til tannlegen kl 10. Typisk det. Heldigvis har vi kjempe flotte naboer som lot meg låne bilen så jeg fikk Jonas på skolen. Erik var også fantastisk snill som kom opp, og hjalp meg med å få strøm på bilen. God med så flotte mennesker rundt seg.
Mens jeg kjørte Jonas, fikk Jakop låne Caroline sin mobil for å høre på musikk. Han hadde noen fine måter å stå å gå på, og så egentlig ut som om han var en ganske travel forretnings mann.


Jeg rakk ikke opptikkeren, men vi rakk alt det andre vi skulle gjøre. Caroline og jeg hentet Jonas halv ett på skolen. Han var kjempe fornøyd. De hadde hatt godterier i timen, lærerne hadde hatt fotball kamp mot 7. klasse, noe som hadde vært kjempe gøy. ellers syntes han det var litt dumt at det var siste skoledag før ferien, og at det ville bli så lenge til de så hverandre igjen. Nå skal de ha 3 fotball treninger i ferien, og det hjalp litt.
Caroline skulle ta bussen til Stabekk i 14 tiden. Jonas var glad han rakk å si hade før ho reiste, selv om han ikke er så utrolig flink til å vise det for tiden, men for oss som kjenner han, er det ikke vanskelig å se hva han føler. For han er det helt forferdelig når Caroline reiser vekk. Når Caroline er avgårde, uansett hvor mange dager det er, vil han sove inne på Caroline sitt rom. Regner med at det er savnet, og at han føler seg "nærmere" ho der inne. Er egentlig litt spent på hvordan han vil ta det den dagen ho flytter, men det går nok fint.Torsdagen var avsluttning med barnehagen til Jakop. Vi var oppe på hytta til en i barnehagen. Det var en kjempe fin plass, og vi hadde det kjempe koselig.
Får å prøve å gjøre en lang uke kort.
Lørdagen fikk Jon kjøpt ny girkasse. På søndagen var vi en tur oppe hos Jan og Elisabeth, og det var like koselig som vanlig.
Uka gikk stort sett bare med til å male, og bytte girkasse. Jon var oppe hos Jan og Elisabeth og hjalp til å male huset, og få ferdig den nye terrassen. Må prøve å gjøre litt igjen for hjelpen i fra Jan.Den ene dagen kastet Jakop opp i barnehage bussen, og ble kjørt hjem igjen. Han var slapp i noen timer, men så var han tilbake til sitt gamle jeg. Den ene dagen fant Jakop ut av at han skulle kle av seg selv før han skulle i dusjen. Det tok sin tid, og han knurret høyt ett par ganger, men etter en halv times tid var buksa i alle fall av. Han gikk stolt inn på badet og la buksa i skittentøyet før body og sokker gikk samme vei. Dusje nå, sa han før han gikk inn i dusjen. Jeg hadde ikke annet valg enn å følge etter å hjelpe til. Kan liksom ikke si nei da. Må si vi var ganske stolte vi også.
Jonas hadde lånt rommet til Caroline, og før vi reiste ryddet han rommet på eget initiativ, og var veldig fornøyd med seg selv. Han var kjempe flink, og var stolt av han.

Vi trodde vi skulle komme oss av gårde på fredag morgen, men det tok lenger tid å skifte girkassa enn de trodde. Vi kom oss avgårde natt til lørdag. Jeg gikk sovet et par timer før Jonas, Jakop og jeg satte avgårde østover.
Vil takke Jan som har vært utrolig snill å skifte girkassa for meg, for at har orket å stå til langt på natt for å få den ferdig, og en takk til Elisabeth som godtok det. Referat fra ferien kommer i neste innlegg.


Blogges

Ingen kommentarer: