17. jun. 2012

Fredag og grunning av terrasse.

Caroline og Linn påstod at de skulle stå opp kl 03.00 for å rekke å dusje før avreise til Danmark 05.45. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde særlig tro på det, og det så ut som om jeg fikk rett. Jeg våknet av at Jon stod å nesten ropte for å vekke de. Er ikke helt sikker på hvor mye klokka var, men den var nok over 5. Fikk høre etterpå at Caroline hade dusjet på 5 minutter, så atter en gang har hun vist at hun ikke trenger en time på badet når ho skal dusje. De kom seg  avgårde i tide, og rakk bussen. Skulle gjerne ha vært en flue på veggen for å se kaoset., men heldigvis sovnet jeg igjen.
 Jeg og guttene sov litt vel lenge, og våknet halv ni. Jonas var litt varm og kvalm, så havnet på sofaen. Jakop skal ikke være i barnehagen før senest halv ti, så da fikk vi god tid likevel. Når jeg våknet å så hvor mye klokken var gledet jeg meg ikke til å få to trøtte gutter klare til å gå på 10 min, men heldigvis slapp jeg det. Synd at en syk Jonas skulle være grunnen. Fikk kjørt Jakop i barnehagen, men hadde ikke tid til å sette meg ned for en liten prat, for Jonas var hjemme og ventet.
Da skolen var ferdig, var jeg en tur nede på skolen for å skrive under noen papirer, og hente noen bøker for Jonas.

Da jeg kom hjem, gikk jeg og Dina en liten tur i skogen rundt huset. Etterpå begynte jeg på ett prosjekt som jeg har gruet meg til, men som er helt nødvendig. Nemlig grunning og maling av rekkverk på terrassen. Gulvet og trappen skal oljes, så det er en grei jobb. Dessuten er det bare flatt, og ikke mange krinkler og kroker som på rekkverket. Fikk grunnet rekkverket i trappa før jeg måtte hente Jakop i barnehagen, og da var det slutt på den jobben. Det begynte å regne på kvelden, så da fikk jeg ikke tatt mere etter at Jakop hadde lagt seg.  Mens jeg grunnet, lå Dina på terrassen og slappet av. Heldige ho.
Jonas ble bedre på ettermiddagen, og orket middag. Det var ikke mye han spiste selv om han liker det godt. Han har i alle fall helga til å komme seg helt på. Ettermiddagen, og kvelden gikk "rolig" for seg, og bestod av den vanlige lekingen og herjing som vanlig. Ingen uventede sprell i dag.
Jeg sov noen timer tidlig på kvelden etter at guttene hadde lagt seg, og våknet i 24. tiden. Jon hadde sovnet på sofaen, suprise, men måtte opp en tur da han skulle hente Caroline i halv to tiden. Etterpå var det rett i seng, eller nesten da. Måtte jo høre hva Caroline hadde å fortelle om turen.
Linn reiste hjem til Belland, så ho sov ikke her denne natta.
BLOGGES

Ingen kommentarer: