28. mai 2012

Fredag, og en alt for lang gå tur..

På fredag var Jakop hjemme fordi øye-betennelsen var kommet tilbake.
Det var litt fint også siden jeg ikke hadde sett han på noen dager.
Det var meningen onkel Erik skulle hente Jonas på skolen, men siden jeg likevel måtte møte Caroline i Alleen, gikk jeg og Jakop ned og møtte han på skolen da han var ferdig.
Etter det gikk vi bort på Joker å kjøpte oss en is, solkrem og noe å drikke. Fikk smørt begge guttene før vi ruslet videre ned mot Alleen.
Det var utrolig varmt, så det  var deilig hver gang vi kom til skygge. Vi tok oss en liten pause da vi kom til tante Torill og onkel Martin. Der fikk guttene lekt litt med Melissa og jeg fikk tatt meg en kopp kaffe. Kjempe herlig å få dagens første kaffe etter enn sånn tur. Da vi hadde slappet av der, gikk vi videre og fikk møtt Caroline.

Vi fikk bestilt time til tannlegen, kjøpt en skjorts til Caroline, t-skjorter til Jonas og kortermede bodyer og skjorts til Jakop. Caroline kjørte hjem en tur , før ho tok turen utover til Linn. Der kulle ho være frem til søndag. Da vi var ferdige kom Jon og hentet oss. Godt er det, for jeg tror ikke jeg hadde orket å gå helt opp igjen.
Fordi jeg hadde fått en kjempe hodepine av å gå hele dagen uten solbriller, gikk jeg å la meg litt. De andre koste seg i solen resten av dagen. Våknet av meg selv utpå kvelden. Jeg og Jonas fikk kost oss og snakket litt før han gikk å la seg. Jon vekket jeg da jeg gikk i seng.
BLOGGES

Ingen kommentarer: